Endodont&Ortodont TAKOJ

Endodontsko zdravljenje zoba in zobni aparat sta pacientom z napotnico na voljo brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja, če se odločite za zdravljenje na Hrvaškem v priznanih zdravstvenih poslovalnicah Endodont-Takoj.si, Ortodont-Takoj.si in HAPPYMED.si, ki jih vodi direktorica Natalija Sakelšek, dipl. var., strokovnjakinja za zdravljenje v tujini in pacientove pravice.

 

Pacienti z napotnico boste termin dobili takoj.

Endodontsko zdravljenje in zobni aparat pa vam bodo opravili mednarodno priznani hrvaški specialisti, ki zdravijo z najnovejšimi metodami, aparaturami in materiali. Storitev je tako klinično in deontološka izvajana na najvišji ravni stomatološke prakse.

Endodontsko zdravljenje zoba v enem obisku

Endodontsko zdravljenja zoba izvaja specialist endodont z mikroskopom v polikliniki v Zagrebu na Hrvaškem.

'Pred napotitvijo pacienta na endodontsko zdravljenje zoba v Zagreb, nam pacient posreduje RTG, ki ga pogleda specialist endodont in poda mnenje ali je zdravljenje pri pacientu možno in s kakšno prognozo. Pacienta v Zagreb naročimo, ko endodont opravi telemedicinsko diagnozo in je gotovo, da bo zdravljenje pri pacientu lahko uspešno opravil. Endodontsko zdravljenje z dentalnim mikroskopom opravi endodont pri pacientu brez bolečin v eni seji ali obisku.' pove Natalija Sakelšek.

Ortodontsko zdravljenje in zobni aparat za otroke in mladino

Otroke in mladino zdravijo vrhunski ortodonti v Zagrebu, Reki in Istri na Hrvaškem, med njimi je stalni sodni izvedenec za stomatologijo.

'Brez čakalne dobe dobi pacient termin za ortodontski pregled in zobni aparat. Vsi ortodonti izvajajo najsodobnejše metode zdravljenja z uporabo zobnih aparatov vodilnih svetovnih proizvajalcev. Čas zdravljenja je običajno med 18 do 24 meseci, kontrolni obiski so na vsakih 6 tednov. Staršem svetujejo, da ortodonta v naši mreži izberejo glede na najmanjšo oddaljenost od domicila.' pojasni sogovornica ter v nadaljevanju pove, da nudijo tudi storitev drugega mnenja ortodonta in menjave ortodonta.

Drugo mnenje ortodonta

V naši ekipi so profesorji, docenti, znanstveni sodelavci specialisti ortodontije in stalni sodni izvedenec za stomatologijo. Starši, ki bi želeli za svojega otroka, ki je pacient, dobiti drugo mnenje za oceno istega stanja (indeks točk) ali predlagano metodo zdravljenja, lahko otroka prijavijo na specialističen pregled za t. im. drugo mnenje specialista ortodontije.

Menjava ortodonta

V sklopu storitve zdravljenja v tujini nudimo tudi storitev menjave ortodonta. Primerna je za paciente (op. p. po odločitvi staršev ali zakonitega zastopnika), ki niso zadovoljni s potekom ali rezultati ortodontske terapije pri lečečem ortodontu.

Povračilo stroškov zdravljenja v tujini

Endodontsko zdravljenje in zobni aparat pacient pri izvajalcu na Hrvaškem plača. Po opravljenem zdravljenju sestavimo pacientu dokumentacijo, vlogo in vse potrebne dokumente, ki so podlaga za povračilo stroškov zdravljenja v tujini od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Po tej storitvi smo se uveljavili kot vodilno podjetje v Sloveniji, saj z našo storitvijo zagotovimo pacientom maksimalna povračila stroškov zdravljenja v tujini.

Koliko znašajo povračila stroškov zdravljenja v tujini?

Za endodontsko zdravljenje zoba je povračilo v celoti, saj so cene v Zagrebu nižje kot cene, ki jih za povračilo prizna ZZZS. Za zobni aparat je povračilo do 2.400,00 evrov, kar vključuje fiksni zobni aparat za obe čeljusti, zdravljenje in osnovno retencijo. Pacienti lahko izberejo boljši zobni aparat in retencijo za doplačilo. Povračilo stroškov zdravljenja zahtevamo za endodontsko zdravljenje takoj po opravljeni storitvi, za zobni aparat pa ali po zaključenem zdravljenju, lahko pa tudi vmes med zdravljenjem (vmesne vloge). Pravila navajajo, da ZZZS povrne strošek zdravljenja v tujini za opravljene in plačane storitve, kar pomeni, da z vmesno vlogo za povračilo za zobni aparat zavarovana oseba prejme povračilo za do takrat narejene storitve in ne za celoten zobni aparat.

Načrtovano zdravljenje na Hrvaškem je brez odreditve karantene

Zdravljenje v tujini je izjema od pravila obvezne karantene. Za prehod z meje s Hrvaško opremimo pacienta in spremstvo z ustreznim dokumentom, ki velja za vstop in izstop iz države. Ker smo v podjetju v stalnem stiku z uradnimi organi in redno spremljamo ukrepe povezane z epidemijo covid-19, izvajamo napotovanje pacientov na zdravljenje v tujino skladno z zadnjimi sprejetimi ukrepi.

Naročanje in informacije

Naročanje je na voljo od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro po telefonu 041 980 950, 040 481 233 in e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Več informacij najdete na uradnih spletnih straneh www.happymed.si, www.endodont-takoj.si in www.ortodont-takoj.si.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

27.11.2020

5 idej za izvirna praznična darila na daljavo

Še čisto malo in začel se bo december, praznični mesec, ki navadno poka po šivih od…
26.11.2020

K zdravniku specialistu kar s pomočjo video klica

Si predstavljate, da imate nasvet zdravnika specialista o vaši osebni težavi tako rekoč…
25.11.2020

Preventiva je najboljša naložba v zdravje

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o preventivi kot naložbi v…
24.11.2020

Sejem AGRA se seli na splet

Revija Bogastvo zdravja nudi vsem razstavljavcem - oglaševalcem sejma AGRA poseben…
15.11.2020

Limonin sok čisti vaše telo

Živimo v svetu kemije. Povsod so z nami različne kemikalije, ki spreminjajo naše naravno…