[NOVO] K zdravniku specialistu kar s pomočjo video klica

Si predstavljate, da imate nasvet zdravnika specialista o vaši osebni težavi tako rekoč na dlani? Da vam ni treba niti na pregled v zdravstveno ustanovo? Verjetno se strinjamo, da pride dandanes to še kako prav.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Zdravje Zavarovalnice Sava, ki vam omogoča enostaven in hiter dostop do zdravstvenih specialističnih ali asistenčnih storitev ter zdravljenja brez čakalnega roka, smo nadgradili z novo storitvijo ePosvet.

Kaj je ePosvet

Gre za storitev, ki vam omogoča, da opravite specialistični pregled, za katerega ste dobili zdravniško napotilo (eNapotnica), pri zdravniku specialistu s pomočjo video klica. ePosvet je možen na področju dermatologije, ortopedije, fizikalne medicine in ORL, pri čemer sami izberete način pregleda - z obiskom zdravnika ali video ePosvet.

Za izvedbo ePosveta boste potrebovali le računalniško napravo s kamero in stabilno internetno povezavo. Po klicu v Kontaktno-asistenčni center Zavarovalnice Sava vas skozi celoten postopek do izvedbe ePosveta vodimo mi.

Enostavno, priročno, varno in prihrani čas

Storitev ePosvet je izredno enostavna in priročna ter zato primerna prav za vsakega, ki razpolaga s primerno napravo. Postopek je usklajen z vašimi željami in potrebami, voden in varen tudi v luči trenutnih razmer oziroma z vidika preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Vsekakor prihrani tudi čas, saj ga lahko opravite od koderkoli in se s tem izognete čakanju v vrsti. Če imate sklenjen družinski paket, lahko na podlagi zdravniškega napotila ePosvet koristite vsi družinski člani.

Storitev ePosvet je od oktobra naprej na voljo obstoječim in novim zavarovancem, pri čemer poudarjamo, da dolžina posveta ni omejena. Vse ostale značilnosti dodatnega zdravstvenega zavarovanja Zdravje ostajajo enake, prav tako se ne spreminja cena paketov.

Preberite več in sklenite tukaj.

Veliko zdravja vam želimo!

Zavarovalnica Sava logotip horizontalni barvni RGB1

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

12.04.2021

S televizorji Hisense ULED boste vedno v središču dogajanja

Vsi se radi prepustimo domišljiji in v polnosti doživljamo nam ljube trenutke, pa naj bo…
09.04.2021

MikroMOBILNOST – lahkotnost in svoboda gibanja

MikroMOBILNOST je trend, mokro mobilna prevozna sredstva pa vsakdanja izbira, ko sami ali…
09.04.2021

Z Varuhom zdravja, Vzajemno, DO ZDRAVNIKA, KO GA POTREBUJETE

Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez…
31.03.2021

»Hekerji gredo vedno tja, kjer je denar«

Posvet ob svetovnem dnevu varnostnega kopiranja podatkov CyberSafe31. marca obeležujemo…
25.03.2021

Reverzna osmoza ali ionizator vode?

Voda je vir življenja. Predstavlja približno dve tretjini telesne teže človeka. Njen…