Čas obdarovanja je pred vrati

Leto 2020, ki nam je postreglo z najrazličnejšimi izzivi in omejitvami, se počasi izteka. Letos si še bolj kot v preteklih letih želimo, da bi bilo prihodnje leto zdravo in srečno.

Ker je tudi v teh izjemnih časih lepo dobiti klasično, z roko napisano voščilnico, smo vam na poštah poleg bogate ponudbe božičnih in novoletnih voščilnic ter razglednic pripravili tudi lepe poštne znamke z božičnimi in novoletnimi motivi.

Božično novoletne znamke

Ker se glede na trenutno epidemiološko situacijo razmere v prometu s pošiljkami tako doma kot v tujini stalno spreminjajo, vas prosimo, da letos tako s pošiljanjem vaših novoletnih voščil kot tudi s spletnimi nakupi pohitite ter pošiljke oddate v prenos čim prej.

Zaradi koronavirusa se je letos tudi božično nakupovanje še v večjem obsegu kot sicer preselilo na splet. Ker je prenos paketov iz spletnih trgovin v predprazničnem času zaradi izjemnih razmer presegel vsa pričakovanja, temu primerno uvajamo dodatne kapacitete za dostavo in tudi za prevzem morebitnih vračil. Sodelavci na poštah, v obeh poštnih logističnih centrih in na terenu si dnevno prizadevajo, da storitve opravijo čim hitreje. Zaradi izjemno povečanega prometa v tem času vas vljudno prosimo za razumevanje v primeru morebitnih zamud oziroma motenj pri dostavi pošiljk, vsekakor pa priporočamo, da spletne nakupe daril opravite čim prej.

Za varno dostavo pošiljk priporočamo uporabo vseh alternativnih oblik izročanja pošiljk. Poleg mreže PS Paketomatov, ki stojijo v 16 slovenskih mestih, in dveh samopostrežnih enot PS 24/7, lahko izberete tudi mrežo pametnih paketnikov Direct4.me na 113 lokacijah po Sloveniji. Omogočamo tudi dostavo na dogovorjeno lokacijo ter alternativne kontaktne točke kot so Petrolovi in Molovi bencinski servisi.

petrol-vracilo paketov

NOVO! Brezplačno vračilo paketa izbranim* spletnim trgovcem odslej tudi na Petrolu

Če s spletnim nakupom niste zadovoljni, vam omogočamo enostavno in brezplačno vračilo kupljenih izdelkov tudi na 114 bencinskih servisih Petrola.

Na paket nalepite izpolnjeno paketno nalepnico za vračilo, ki ste jo prejeli od spletnega trgovca ali na bencinskem servisu. 

Za pohitritev oddaje paketa  izpolnite še  potrdilo o oddaji pošiljke in ga priložite ob vračilu.

  *Svetujemo vam, da se ob naročilu pošiljke pri spletnem trgovcu pozanimate o možnosti brezplačnega vračila paketa tudi na bencinski servis.

 

Nasveti za varen spletni nakup in prevzem pošiljk:

→ Pri spletnem nakupu, če se le da, plačujte direktno trgovcu.

→ Izberite alternativna mesta za dostavo vaših paketov (PS Paketomat, Paketnik Direct4.me, vnaprej dogovorjeno mesto, bencinski servisi Petrol in MOL).

→ Pri naročilu dodajte mobilno številko, da vas lažje kontaktiramo.

→ Paket prevzemite na prostem in upoštevajte varnostno razdaljo.

› Več nasvetov za varen prevzem pošiljk.

Hvala vsem našim strankam za sodelovanje, razumevanje in potrpljenje v situacijah, ko vse ne poteka gladko. Hvala vsem, ker spoštujete navodila in sledite priporočilom za zajezitev širjenja novega koronavirusa: nosite maske, si razkužujete roke in ohranjate varnostno razdaljo, četudi to ni vedno lahko. Želimo vam prijeten december ter srečo in zdravje v letu 2021!

Pošta Slovenije

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

01.03.2021

VABILO: Spletni pogovor z naslovom »Evropa in Slovenija v boju proti raku

STAklub Slovenske tiskovne agencije pripravlja spletni pogovor z naslovom "Evropa in…
28.02.2021

Rdeča pesa v Endovitalu

Topli Mediteran ob Sredozemlju je najbolj po volji rastlini posebnega in živega videza.…
28.02.2021

Prepustite se nepozabni kinematografski izkušnji z laserskim televizorjem Hisense

V kolikor se odločate za nakup novega televizorja, je smisleno razmisliti o takem, ki bo…
28.02.2021

Pogovorite se z zdravnikom na daljavo

Ko se vam pojavi zdravstvena težava in iščete odgovore na vaša vprašanja na spletu, boste…
27.02.2021

Užitne trajnice za zdravje

Vrtnarjenje na naravi prijazen način, torej brez kemije, je koristno za zdravje duha in…