Naj bo prvi »pravi« januarski vikend samo vaš!

Novoletni prazniki so za nami in hočeš-nočeš si mora marsikdo med nami priznati, da nas ta praznični čas, sicer napolnjen z ljubeznijo, toplino in ljudmi, ki jih imamo radi, pravzaprav tudi malo izčrpa. Zato številni po zaključku vseh manj ali bolj burnih praznovanj skorajda naravnost hrepenimo po dnevu ali dveh tišine, samote, počitka, umika, miru. In ni ga primernejšega trenutka za vse to, kot je prvi »pravi« - torej »nepraznični« - januarski vikend!

Zgrabite svojo najljubšo knjigo in se brez slabe vesti zapodite v posteljo

Knjiga je od nekdaj bila in bo ostala čudovito novoletno darilo. Prepričani smo, da skorajda nihče, ki je v prazničnih dneh postal bogatejši za čtivo, ki si ga je že nekaj časa želel, tega med prazniki ni utegnil prebrati. No, zdaj je pravi trenutek, da zgrabite to svojo najljubšo knjigo in se brez slabe vesti - tudi sredi dneva, če se vam tako zahoče - z njo zapodite v posteljo. Obdajte se z vsemi blazinami, kar jih premorete, pokrijte s toplo odejo in pričnite brati. In če se vam po nekaj minutah zaradi udobja začno zapirati oči, spet – prepustite se toku, zaspite, počivajte.

Dovolite si vikend brez kuhanja

Koliko različnih kuhanih obrokov ste pripravili med letošnjimi prazniki? Skoraj zagotovo vsaj božično in novoletno večerjo. In že ti sta, v skladu s tradicijo, precej obsežnejši od običajnih večerij. Zato je prvi »pravi« januarski vikend morda idealen trenutek, da si dodobra odpočijete od loncev in ponev. Predlagamo, da zaklenete kuhinjo in raje raziščete lokalno ponudbo hrane na dom. Iskanje ponudnikov, preverjanje ponudb in nato končna izbira se znajo spremeniti v pravo pravcato mini zabavo, sploh, če pri tem početju sodeluje cela družina. Za piko na i pa se boste – brez kakršnega koli pomivanja in pospravljanja – še dobro najedli. K izbrani jedači priporočamo steklenico vina iz vinske kleti Zlati grič.

Čas je za filmski maraton

Koliko krat ste si že rekli, da si morate ogledati nek kultni film ali serijo, pa nekako nikoli niste našli časa za to? Vedno se je namreč našel še kak dodatni opravek, ki ga je bilo bolje postoriti takoj. Imamo dobro novico za vas – čas je, da se sprostite in si privoščite cel vikend verižnega gledanja vaših najljubših serij in filmov. Res je, da bo to od vas zahtevalo nekaj priprav – poleg samih filmov in serij je fino imeti pripravljeno tudi zalogo kokic in vaših najljubših napitkov. Ko pa se bo filmski maraton enkrat začel, je pred vami ure in ure brezskrbnih užitkov. Ki ste si jih pošteno zaslužili!

https://zlati-gric.si/sl/

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

28.02.2021

Rdeča pesa v Endovitalu

Topli Mediteran ob Sredozemlju je najbolj po volji rastlini posebnega in živega videza.…
28.02.2021

Prepustite se nepozabni kinematografski izkušnji z laserskim televizorjem Hisense

V kolikor se odločate za nakup novega televizorja, je smisleno razmisliti o takem, ki bo…
28.02.2021

Pogovorite se z zdravnikom na daljavo

Ko se vam pojavi zdravstvena težava in iščete odgovore na vaša vprašanja na spletu, boste…
27.02.2021

Užitne trajnice za zdravje

Vrtnarjenje na naravi prijazen način, torej brez kemije, je koristno za zdravje duha in…
26.02.2021

[NOVO] K zdravniku specialistu kar s pomočjo video klica

Si predstavljate, da imate nasvet zdravnika specialista o vaši osebni težavi tako rekoč…