Ionizator vode – Alkalna ionizirana voda

Ionizator vode PurePro® JA-703 zagotavlja najboljšo možno vodo za zdravje človeka. Vodo iz pipe najprej temeljito prefiltrira, nato pa jo v ionizacijski celici loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Ionizacijsko celico ionizatorja vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana.

Pri ionizaciji vode se na elektrodah tvori aktivni vodik - močan antioksidant, ki v telesu nevtralizira proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Elektrode prav tako poskrbijo, da se v ionizirani vodi poveča količina kalcija in magnezija (bazična minerala), ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Zaradi manjšega števila molekul v vodnem skupku (clustru) alkalna ionizirana voda lažje prehaja v celice telesa. Tako celice bolje oskrbi z vodo in omogoča intenzivnejšo hidracijo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost.

Ionizator vode PurePro® JA-703 je odličen filter za vodo, ki iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 je močan antioksidant z oksidacijsko redukcijskim potencialom (ORP) celo do -700 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP +300 mV (je oksidant). Za merjenje ORP, ki določa moč antioksidantov se uporablja pH/ORP meter AD-14 >>>

Raziskave kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na ožiljenje (angiogeneza) tumorjev. Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami. Izsledki omenjene pa tudi številnih drugih raziskav učinkov alkalne ionizirane vode so objavljeni na spletni strani U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health. Raziskave učinkov alkalne ionizirane vode >>>

O naravnost osupljivih dosežkih pri zdravljenju z alkalno ionizirano vodo si lahko preberete tudi v knjigi avtorja dr. Dona Colberta: »Sedem stebrov zdravja«. Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!

Več informacij na 041 555 270 in www.ionizirana-voda.net

ionizator-vode-alkalna-ionizirana-voda

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

01.03.2021

VABILO: Spletni pogovor z naslovom »Evropa in Slovenija v boju proti raku

STAklub Slovenske tiskovne agencije pripravlja spletni pogovor z naslovom "Evropa in…
28.02.2021

Rdeča pesa v Endovitalu

Topli Mediteran ob Sredozemlju je najbolj po volji rastlini posebnega in živega videza.…
28.02.2021

Prepustite se nepozabni kinematografski izkušnji z laserskim televizorjem Hisense

V kolikor se odločate za nakup novega televizorja, je smisleno razmisliti o takem, ki bo…
28.02.2021

Pogovorite se z zdravnikom na daljavo

Ko se vam pojavi zdravstvena težava in iščete odgovore na vaša vprašanja na spletu, boste…
27.02.2021

Užitne trajnice za zdravje

Vrtnarjenje na naravi prijazen način, torej brez kemije, je koristno za zdravje duha in…