Reverzna osmoza ali ionizator vode?

Voda je vir življenja. Predstavlja približno dve tretjini telesne teže človeka. Njen delež je največji pri otrocih, s starostjo pa se zmanjšuje.

Voda v krvi omogoča oskrbo celic s hrano in kisikom, odplavlja odpadne snovi iz telesa, varuje organe, sklepe, vezivna tkiva in ima pomembno vlogo pri uravnavanju telesne temperature. V njej se odvijajo zapleteni procesi, ki so potrebni, da naše celice, živijo, preživijo in se obnavljajo.

Dnevno izgubimo preko ledvic z urinom, preko pljuč z dihanjem, preko kože z znojenjem in preko črevesja z blatom približno 2,5 litra vode. Zato je zelo pomembno, da vsak dan popijemo dovolj čiste pitne vode.

Najčistejšo možno pitno vodo zagotavlja sistem filtriranja z reverzno osmozo PurePro® EC-105 Lux. Postopek filtriranja vode z reverzno osmozo temelji na filtraciji vode skozi izjemno majhne (0,0001 mikrona) pore RO membrane. Tako reverzna osmoza popolnoma očisti vodo na naravni mehanski način, brez dodajanja kemikalij. Za namestitev je primeren prostor pod koritom širine 50 cm. Na korito ali pult neposredno poleg korita pa se namesti pipa za točenje filtrirane vode.

 

reverzna-osmoza-ec-105

 

Najboljšo možno pitno vodo za zdravje človeka pa zagotavlja ionizator vode PurePro® JA-703. Ta vodo iz pipe najprej temeljito prefiltrira, nato pa jo v ionizacijski celici (inovativna tehnologija s platino oslojenih elektrod iz čistega titana), loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Alkalna ionizirana voda vsebuje obilo aktivnega vodika, zato je super antioksidativna voda. Imenujemo jo tudi živa voda. Odlikuje jo negativni ORP (oksidacijsko redukcijski potencial) značilen za antioksidante. Kot antioksidant je odlična podpora telesu v boju proti prostim radikalom. Alkalna ionizirana voda vsebuje veliko kalcija in magnezija. Ta dva bazična minerala dajeta vodi alkalni pH 8,0~10,5, v telesu pa nudita odlično podporo pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja. Alkalna ionizirana voda zaradi manjših vodnih skupkov (water clusters) lažje prehaja v celice telesa. Tako celice bolje oskrbi z vodo in omogoča intenzivnejšo hidracijo.

 

ionizator-vode-alkalna-ionizirana-voda

 

Ionizator vode PurePro® JA-703 se postavi na kuhinjski pult poleg pomivalnega korita ali pa se ga s priloženim nosilcem namesti na steno nad pomivalnim koritom. Priložen je razdelilni ventil z nastavkom za pipo za priključitev na pipe z mrežico. Z razdelilnim ventilom se voda usmerja v ionizator vode ali da teče na izlivu (mrežici) razdelilnega ventila. Ionizator vode se priključi na električno napajanje.

Več informacij na 041 555 270
www.reverzna-osmoza.si
www.ionizirana-voda.net

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

04.05.2021

Spletni pogovor o zdravljenju krvnih rakov s CAR-T celično terapijo

STAklub Slovenske tiskovne agencije v sodelovanju s Slovenskim združenjem bolnikov z…
30.04.2021

MikroMOBILNOST – lahkotnost in svoboda gibanja

MikroMOBILNOST je trend, mokro mobilna prevozna sredstva pa vsakdanja izbira, ko sami ali…
30.04.2021

Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista…
30.04.2021

Glasovno upravljanje in igranje iger na platformi NEO je vedno bolj popularno

Uporabniki platforme NEO na TV največ iščejo risanke, filme, serije in igralce, vedno…
29.04.2021

Iščemo 10 besed, ki navdihujejo Slovenijo!

Komunikacijska agencija Sidera letošnjo pomlad praznuje deseti rojstni dan in ob tej…