S televizorji Hisense ULED boste vedno v središču dogajanja

Vsi se radi prepustimo domišljiji in v polnosti doživljamo nam ljube trenutke, pa naj bo to nogometna tekma, potovanje po eksotičnih krajih ali romantičnen prizor z najljubšim igralcem. Vse to lahko doživimo s televizorji Hisense ULED, z najnaprednejšo tehnologijo Quantum Dot, ki reproducira barve bogato in natančno, in to kar v prijetnem vzdušju domače dnevne sobe.

Televizorji Hisense ULED s tehnologijo Dolby Vision™ HDR po vzoru kinematografov zagotovijo ultra žive slike, neverjetno svetlost, kontrast, intenzivne barve in podrobnosti ter tako predrugačijo izkušnjo gledanja - prizori resnično oživijo pred našimi očmi. Za pristen potop v svet domišljije je odločilnega pomena tudi kakovost zvoka, česar so se zavedali tudi strokovnjaki iz različnih mednarodnih okolij, ki sodelujejo pri razvoju televizorjev Hisense. S tem razlogom so ustvarili tehnologijo DOLBY ATMOS®, ki je še korak naprej od prostorskega zvoka in vas v trenutku prenese iz vaše dnevne sobe v središče izjemne izkušnje premikajočega zvoka.

Poleg vrhunskega doživetja zvoka in slike televizorji Hisense slovijo po svoji preprosti uporabi in izjemni uporabniški izkušnji; z operacijskim sistemom VIDAA nudijo popolno zabavo, saj je iskanje želene vsebine tako poenostavljeno, da zanj ni potrebnega nikakršnega truda. Televizorji Hisense ULED pa vam bodo z močnim in elegantnim kovinskim ohišjem, minimalistično in elegantno obliko v ponos tudi takrat, ko ne bodo delovali.

Vse to in možnost vračila v roku 30 dni od nakupa govorijo o vrhunski kakovosti televizorjev Hisense ULED, s katerim se boste v prijetnem okolju dnevne sobe potopili v središče dogajanja vaših najljubših doživetij.

si.hisense.com

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

04.05.2021

Spletni pogovor o zdravljenju krvnih rakov s CAR-T celično terapijo

STAklub Slovenske tiskovne agencije v sodelovanju s Slovenskim združenjem bolnikov z…
30.04.2021

MikroMOBILNOST – lahkotnost in svoboda gibanja

MikroMOBILNOST je trend, mokro mobilna prevozna sredstva pa vsakdanja izbira, ko sami ali…
30.04.2021

Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista…
30.04.2021

Glasovno upravljanje in igranje iger na platformi NEO je vedno bolj popularno

Uporabniki platforme NEO na TV največ iščejo risanke, filme, serije in igralce, vedno…
29.04.2021

Iščemo 10 besed, ki navdihujejo Slovenijo!

Komunikacijska agencija Sidera letošnjo pomlad praznuje deseti rojstni dan in ob tej…