Zdrava pomlad v Sanolaborju

O pomladi sanjamo celo zimo, ko pa končno napoči, nas v posteljo pogosto položijo prehladi, glavoboli, alergije ali zgolj spomladanska utrujenost, brezvoljnost ter pomanjkanje energije. Pozimi naše telo deluje precej drugače kot spomladi, kar se kaže tako v hormonskem delovanju kot počasnejši presnovi. Ko napoči pomlad, naše telo potrebuje nekaj časa, da se na spremembe prilagodi. Čudežnega recepta za vse te težave seveda ni, pomaga pa zdrav življenjski slog. Prehrana, bogata s svežim sadjem in zelenjavo, vam bo pomagala, da v svoje telo vnesete več pomembnih vitaminov ter mineralov. Pomagate si lahko tudi s kakovostnimi prehranskimi dopolnili priznanih blagovnih znamk, ki jih najdete v Sanolaborju. Pomagala vam bodo, da boste v pomladnih mesecih lahko uživali zdravi in aktivni.

Nekaj najbolj pomembnih mineralov in vitaminov za odpornost:

Vitamin C je pomemben vitamin z antioksidativnimi učinki. V Sanolaborju najdete večkrat nagrajen liposomski vitamin C  z najvišjo biološko razpoložljivostjo.
Vitamin D. Izkoristite sončne marčevske dni! Naše telo namreč ob izpostavljenosti sončnim žarkom vitamin D tvori samo. Če pa večji del dneva preživite v pisarni, razmislite o vnašanju s prehranskimi dopolnili.
Železo ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Do pomanjkanja lahko pride predvsem pri ženskah v rodni dobi in pri vegetarijancih.
• Selen, cink in drugi minerali

Ob pojavu prvih simptomov prehlada se priporoča dodajanje cinka, ki lahko skrajša trajanje simptomov, ali pripravkov kot je BetaCold, ki že vsebujejo mešanico potrebnih vitaminov in mineralov.

Ponudba prehranskih dopolnil je široka in izbira je včasih težka; še posebno, če se za prehranska dopolnila odločate prvič in jih ne poznate dobro. Da vam bo lažje, vam bodo vseh 29 prodajalnah Sanolabor po Sloveniji svetovalci s strokovno izobrazbo z veseljem svetovali pri izbiri, doziranju in varni uporabi prehranskih dopolnil ter drugih izdelkov. Svetovanje lahko opravite tudi preko spletnega obrazca.

slika1

Izposoja medicinskih pripomočkov

V Sanolaborju boste poleg prehranskih dopolnil našli tudi široko ponudbo medicinskih pripomočkov za nakup ali izposojo. Sleherni izmed nas se na neki točki v življenju zaradi starosti, bolezni ali nesrečnega spleta dogodkov prej ali slej znajde v situaciji, ko mu tovrstni pripomočki olajšajo vsakdanja drobna opravila. Vse pripomočke si lahko v živo ogledate in preizkusite v našem razstavno-prodajnem salonu v Ljubljani.

Sanolabor je pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Predpisane medicinske pripomočke na naročilnico lahko rezervirate preko spleta, mi pa vam jih dostavimo na dom. Izberete lahko tudi osebni prevzem v kateri koli izmed naših prodajaln po Sloveniji.

slika2

Spletna trgovina Sanolabor

Vabljeni tudi k obisku spletne trgovine Sanolabor. Pri nas na enem mestu najdete vse za zdrav in vitalen vsakdan ter dobro počutje: od prehranskih dopolnil in izdelkov za zdrav dom do kozmetike, prehrane ter športnih opornic. Na spletni strani si lahko ogledate tudi naš mesečni katalog Svet zdravja v katerem boste našli aktualne ugodnosti in nasvete za zdravo življenje.

SANOLABOR logo novi-page-001

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

04.05.2021

Spletni pogovor o zdravljenju krvnih rakov s CAR-T celično terapijo

STAklub Slovenske tiskovne agencije v sodelovanju s Slovenskim združenjem bolnikov z…
30.04.2021

MikroMOBILNOST – lahkotnost in svoboda gibanja

MikroMOBILNOST je trend, mokro mobilna prevozna sredstva pa vsakdanja izbira, ko sami ali…
30.04.2021

Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista…
30.04.2021

Glasovno upravljanje in igranje iger na platformi NEO je vedno bolj popularno

Uporabniki platforme NEO na TV največ iščejo risanke, filme, serije in igralce, vedno…
29.04.2021

Iščemo 10 besed, ki navdihujejo Slovenijo!

Komunikacijska agencija Sidera letošnjo pomlad praznuje deseti rojstni dan in ob tej…