Nazaj v Life. Nazaj v LifeClass.

Čas je, da se vrnemo nazaj v ustaljeno življenje. K stvarem, ki jih radi počnemo in nam narišejo nasmeh na obraz. Kaj pravite na prebujanje ob pogledu na morje in thalasso razvajanje?

Nazaj na morski zrak

Ste se kdaj vprašali, zakaj imate na morju več energije in se zbudite prerojeni? Območje Portoroža je prava zakladnica negativnih ionov, ki dokazano vplivajo na krepitev imunskega sistema. Če k temu dodate še plavanje v morju ali v bazenih Term Portorož, dobite pravi zdravilni koktajl.

Napočil je čas za razvajanje

S petimi naravnimi zdravilnimi dejavniki, ki izvirajo iz morja. Začetniki thalasso terapije v Portorožu so bili menihi iz samostana Svetega Lovrenca v 13. stoletju. Z uporabo koncentrirane morske vode (acqua madre), ki nastaja kot stranski produkt pri pridobivanju soli, fango oblogami in namakanjem v morski vodi so si pozdravili kožne nepravilnosti ter revmatična obolenja. Danes vemo, da thalasso terapija pomaga tudi pri težavah s sklepi, odpravlja težke noge in celulit. Obiščite Thalasso Center in se prepustite razvajanju s tradicijo!

Vichy masa u017Ea z morsko vodo je  u0161e ena izmed priljubljenih Thalasso storitev Term Portoro u017E

Thalasso morska kopel

Thalasso terapevtska kopel, ki jo v Termah Portorož je kopel s koncentrirano morsko vodo. Krepi obrambno sposobnost organizma in pospešuje krvni obrok celega telesa, zaradi česar se poveča dovajanje kisika v celice, pospeši metabolizem in odvajanje strupov iz organizma. Ima protibolečinski in protivnetni učinek (zaradi vsebnosti sulfatov), deluje pomirjevalno (brom) in vpliva na delovanje ščitnice (jod). Po kopeli je tudi koža bolj elastična, napeta in lepša. Kopel traja 20 min, morska voda pa je pri tem segreta do temperature 37˙C.

Obloge s solinskim blatom - fangom

Najbolj učinkovit naravni zdravilni dejavnik za izboljšanje zdravja je solinsko blato – fango. Topla fango obloga dokazano pripomore k krepitvi imunskega sistema ter dihal, pomaga pa tudi pri bolečinah v sklepih ter revmatičnih obolenjih. Prav tako pospešuje izločanje odpadnih snovi in deluje razstrupljevalno. Da je učinek obloge večji, zaključimo terapijo s toplo morsko vodno prho. Fango obloga se izvaja 20 min, blato pa je segreto do 45°C.

Fango terapevtska obloga

Ponovno z vami

Resort LifeClass Hotels & Spa bo kmalu zasijal v vsej svoji lepoti. Od 04.06. dalje bodo poleg Act-ION Hotela Neptun in Café Centrala, svoja vrata odprli Wellness Hotel Apollo, Grand Hotel Portorož, Terme Portorož od 16.06. dalje pa tudi prestižni Mind Hotel Slovenija. Ob bivanju v hotelih lahko vnovčite tudi turistične bone!

Prestiż prebujanja ob pogledu na morje Mind Hotel Slovenija

Brezskrben in varen oddih

V Hotelih LifeClass Portorož se, ne glede na zahtevne epidemiološke razmere, nenehno trudijo za to, da bo vaš oddih zares varen. Varnost gostov in zaposlenih je pri njih na prvem mestu zato so posodobili že uveljavljene hotelske standarde ter dodali še izpopolnjene LifeClass Healthy standarde, ki so jih razvili v skladu z globalnimi standardi varnosti in higienskimi protokoli. Med oddihom v Hotelih LifeClass Portorož ste zato lahko brez skrbi.

Kolesarjem prijazno

V Hotelih LifeClass Portorož podpirajo uporabo zelenih prevoznih sredstev, tudi na oddihu. Njihov Act-ION Hotel Neptun je prijazen do kolesarjev in športnikov nasploh. Omogoča hrambo, popravilo in pranje koles, polnjenje zračnic ter električnih koles, gostom pa so na voljo tudi obroki za športnike ter pranje kolesarskega dresa.

Mediteranske jedi iz lokalnih sestavin je rdeŹa nit resorta LifeClass Hotels  amp  Spa Portoroż

Ali ste že poskusili novo sladico, izpod rok slaščičarskih mojstrov Café Centrala? Gre za limonino pito LemonClass, ki je že postala pravi hit med ljubitelji sladkega.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. · 05 692 9001 · www.lifeclass.net

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

17.06.2021

Brez črevesnih težav celo na potovanju

Dr. Iztok Ostan Ni redko, da moramo tik pred potovanjem večkrat na stranišče, potem smo…
16.06.2021

JUPOL Antimicrob – revolucionarna aktivna barva za notranje prostore

Kakovost bivanja in zdrav bivanjski prostor, v katerem je naše dobro počutje na prvem…
16.06.2021

Spontano hujšanje in razstrupljanje telesa

Mahakulina Gašper Obersnel Dobro počutje in zdravje so osnova srečnega bivanja. Žalostno…
16.06.2021

Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak) odslej tudi v namizni pwa različici

Ob 20. obletnici prihaja popolna prenova namizne in tablične različice največjega…
14.06.2021

Spletni pogovor "Nas čaka sindemija? Pandemija ni ustavila drugih bolezni"

STAklub Slovenske tiskovne agencije organizira spletni pogovor z naslovom "Nas čaka…