Sprostitev v objemu gora

Ko se čas za trenutek ustavi in ko misli zbežijo stran, ko se prepustite rahlemu valovanju gorskega zraka in slišite le žuborenje reke ter petje ptic, ko pogled zajame zelenje smrek in sivino gora ter vas sončni žarki nežno pobožajo po obrazu. Ste v raju? Zagotovo! V hotelih Hit holidays Kranjska Gora se boste v vsakem trenutku počutili tako.


Kranjska Gora slovi kot celoletno zabaviščno, športno in rekreacijsko središče v Julijskih Alpah. Zgornjesavska dolina je že od antike poznana kot edinstveno klimatsko zdravilišče, zahvaljujoč nadmorski višini (810 m n.v.), gorskemu zraku ter številnim sončnim dnem. Poleti je zaradi prijetne klime še posebej zaželena pri tistih, ki želijo svoje proste trenutke preživeti aktivno in v naravi. Poleg mnogih sprehajalnih poti je na razpolago več kilometrov kolesarskih poti, ki vodijo v sosednjo Italijo in Avstrijo ter veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi.

Barvita doživetja v Kranjski Gori

Za pomladne dni so v hotelih Hit holidays pripravili dve ugodni ponudbi. Paket Pomladna avantura, kjer za ceno 64,5 € dobite polpenzion za dve noči, vključen pa je tudi vstop v bazene. Več o ponudbi >>
Preizkusite pa lahko tudi bogatejši Wellness paket, ki poleg polpenziona in kopanja vključuje še vstope v savne, masaže in sprostitev po masaži... Več o ponudbi>>
Da pa bodo vaši prosti dnevi res popolni, bomo poskrbeli v hotelih Hit holidays Kranjska Gora, ki združujejo kar pet hotelov (Ramada Resort, Kompas, Ramada Hotel & Suites, Alpina in Špik) ter apartmajsko hišo, wellness centre, gostinsko ponudbo in lastno animacijsko službo, ki poskrbi, da nikomur ni dolgčas.
V hotelski verigi Hit holidays Kranjska Gora so kar štirje večji wellness centri. Najnovejši in najobsežnejši med njimi je v sklopu hotela Špik, ki je le streljaj od Kranjske Gore.
Hotel Špik, se nahaja pod vrhovi Špikove skupine ter ob vznožju Karavank, obdan z zeleno kuliso gozda. Ponudbo hotela bogati raznolikost wellness storitev.
Svet vode sestavljajo plavalni bazen s protitokom, sprostitveni in otroški bazen ter zunanja terasa. Svet savn ponuja turško, finsko in zeliščno savno, ledenico, bazen za ogrevanje in ohlajevanje, počivališče ter tatami sobo. Prav vse pa bo navdušil Alpski wellness s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob ( voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.
Obiskovalcem so na voljo še Sprostitveni center z bazenom, masažami in savnami v hotelu Kompas, Vita center v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora, kjer za dobro počutje poskrbijo spretne roke maserk ter bazenski kompleks Aqua Larix (400m2 vodnih površin) s savnami. V hotelu Alpina pa je izredno prijeten savna center Viridis, v katerem se lahko poleg savn sprostite tudi v aromatični kopeli.

Vabljeni na barvita doživetja v Kranjsko Goro!


Kontaktni podatki: www.hitholidays.si, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Brezplačna telefonska številka: 080 88 30

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

12.12.2019

Resnična junaka, ki se nista predala in sta spisala odmevni življenjski zgodbi

Čeprav sta obsojena na življenje v invalidskem vozičku, sta dokazala, da ne priznavata…
Default Image
09.12.2019

Zavarujte se pred zimo

Jesen in zima sta odličen čas, da okrepimo obrambne sposobnosti svojega organizma. Z…
09.12.2019

Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih…
09.12.2019

Zdrave in trdne kosti

Ste vedeli, da ima odrasel človek okoli 208 kosti? Naš skelet ima pomembno vlogo, saj…
09.12.2019

MOTNJE DIHANJA V SPANJU

Samo smrčanje ni nič nenavadnega. Od 30-40 % odraslih ljudi smrči. Običajno to še ni…