Sodoben način nakupa očal

Si predstavljate, kako bi se odzvali pred leti, če bi vam kdo ponudil naročilo korekcijskih očal kar preko spleta?

Danes to ni več tabu. Vedno več stvari naročamo preko spleta in zakaj ne bi tudi korekcijskih očal. V tujini je to že utečena praksa.

V tempu, ki ga živimo, je vedno bolj dobrodošlo, če kako opravilo ali naročilo lahko opravimo kar od doma. Na področju očal se je v Sloveniji pojavila pomembna novost, www.optika.si. Nekaj klikov in že ste naročili očala. Lahko si ogledate širok izbor korekcijskih in sončnih očal različnih znamk (Ray Ban, Carrera, Vogue,Oakley, Michael Kors, T. Hilfiger...), našli boste tudi različne vrste kontaktnih leč ter vse za njihovo pravilno uporabo.

Kljub temu, da se je nakup preko spleta že razširil, pri očalih še vedno ostaja občutek, ko nismo prepričani, ali nam bodo očala res pristajala. V ta namen je pri naročanju preko spleta na www.optika.si dodana pomembna novost, katera bo v veliko pomoč predvsem tistim, ki potrebujejo garancijo in osebni kontakt s strokovnjakom. Vsa korekcijska očala, ki so v ponudbi na spletni strani, imate možnost preizkusiti. Prav ste razumeli - lahko si jih naročite na ogled domov, ali pa v katerokoli izmed Optik Partner v vaši bližini. Oboje brez obveznosti nakupa. Na spletu izbrana očala si lahko ogledate, jih preizkusite in se prepričate, da so to res očala, katera želite. Poleg tega vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali in vam po potrebi omogočili tudi strokoven pregled vida.

Ob obisku spletne optike www.optika.si boste opazili, da so cene dioptrijskih in sončnih očal, pa tudi kontaktnih leč izredno ugodne. Ob nakupu kateregakoli korekcijskega okvirja so dioptrijska stekla že vključena v ceno. Konkreten primer so Ray Ban korekcijski okvirji skupaj z dioptrijskimi stekli, montažo in dostavo v kompletu za samo 139,90 eur. Ponudba na www.optika.si obsega veliko renomiranih blagovnih znamk, novi modeli se redno dodajajo, vnesete pa lahko tudi povpraševanje po modelih, katerih še ni v ponudbi.

Danes vemo, koliko nam pomeni, če lahko vse opravimo na enem mestu in www.optika.si nam to ponuja na področju očesne optike – vrhunska očala po spletni ceni s preizkusom pri optiku ali testom doma. Vse brez obveznosti nakupa in 30-dnevno garancijo - 100% zadovoljstvo uporabnika ali vračilo kupnine. Po več letih izkušenj na področju očesne optike je med uporabniki očal z www.optika.si že veliko znanih Slovencev, ogledate si jih lahko na spletni strani http://www.optika.si/zaupajo-nam-tudi.

Kliknite in poiščite tudi vi svoja naslednja nova očala. Ne bo vam žal.

 Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

12.12.2019

Resnična junaka, ki se nista predala in sta spisala odmevni življenjski zgodbi

Čeprav sta obsojena na življenje v invalidskem vozičku, sta dokazala, da ne priznavata…
Default Image
09.12.2019

Zavarujte se pred zimo

Jesen in zima sta odličen čas, da okrepimo obrambne sposobnosti svojega organizma. Z…
09.12.2019

Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih…
09.12.2019

Zdrave in trdne kosti

Ste vedeli, da ima odrasel človek okoli 208 kosti? Naš skelet ima pomembno vlogo, saj…
09.12.2019

MOTNJE DIHANJA V SPANJU

Samo smrčanje ni nič nenavadnega. Od 30-40 % odraslih ljudi smrči. Običajno to še ni…