Sodoben način nakupa očal

Si predstavljate, kako bi se odzvali pred leti, če bi vam kdo ponudil naročilo korekcijskih očal kar preko spleta?

Danes to ni več tabu. Vedno več stvari naročamo preko spleta in zakaj ne bi tudi korekcijskih očal. V tujini je to že utečena praksa.

V tempu, ki ga živimo, je vedno bolj dobrodošlo, če kako opravilo ali naročilo lahko opravimo kar od doma. Na področju očal se je v Sloveniji pojavila pomembna novost, www.optika.si. Nekaj klikov in že ste naročili očala. Lahko si ogledate širok izbor korekcijskih in sončnih očal različnih znamk (Ray Ban, Carrera, Vogue,Oakley, Michael Kors, T. Hilfiger...), našli boste tudi različne vrste kontaktnih leč ter vse za njihovo pravilno uporabo.

Kljub temu, da se je nakup preko spleta že razširil, pri očalih še vedno ostaja občutek, ko nismo prepričani, ali nam bodo očala res pristajala. V ta namen je pri naročanju preko spleta na www.optika.si dodana pomembna novost, katera bo v veliko pomoč predvsem tistim, ki potrebujejo garancijo in osebni kontakt s strokovnjakom. Vsa korekcijska očala, ki so v ponudbi na spletni strani, imate možnost preizkusiti. Prav ste razumeli - lahko si jih naročite na ogled domov, ali pa v katerokoli izmed Optik Partner v vaši bližini. Oboje brez obveznosti nakupa. Na spletu izbrana očala si lahko ogledate, jih preizkusite in se prepričate, da so to res očala, katera želite. Poleg tega vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali in vam po potrebi omogočili tudi strokoven pregled vida.

Ob obisku spletne optike www.optika.si boste opazili, da so cene dioptrijskih in sončnih očal, pa tudi kontaktnih leč izredno ugodne. Ob nakupu kateregakoli korekcijskega okvirja so dioptrijska stekla že vključena v ceno. Konkreten primer so Ray Ban korekcijski okvirji skupaj z dioptrijskimi stekli, montažo in dostavo v kompletu za samo 139,90 eur. Ponudba na www.optika.si obsega veliko renomiranih blagovnih znamk, novi modeli se redno dodajajo, vnesete pa lahko tudi povpraševanje po modelih, katerih še ni v ponudbi.

Danes vemo, koliko nam pomeni, če lahko vse opravimo na enem mestu in www.optika.si nam to ponuja na področju očesne optike – vrhunska očala po spletni ceni s preizkusom pri optiku ali testom doma. Vse brez obveznosti nakupa in 30-dnevno garancijo - 100% zadovoljstvo uporabnika ali vračilo kupnine. Po več letih izkušenj na področju očesne optike je med uporabniki očal z www.optika.si že veliko znanih Slovencev, ogledate si jih lahko na spletni strani http://www.optika.si/zaupajo-nam-tudi.

Kliknite in poiščite tudi vi svoja naslednja nova očala. Ne bo vam žal.

 Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…