Vita juwel - živi kristal - voda z namenom

Ko združite dragocenost z vrhunskim dizajnom običajno dobite genialen rezultat. Prav takšen, kot so kristalne ročke in stekleničke za vodo ViA, Vitajuwel – Živi kristal.

 

Najbrž ni treba posebej poudarjati, da brez vode ni življenja. Lahko pa dodamo, da voda ni samo preprosta formula H2O, nujna za preživetje, ampak veliko več. Voda je, kot eliksir življenja tudi vir zdravja in dobrega počutja. S svojo izjemno sposobnostjo prenašanja informacij pa tudi izredno pomembna za vzpostavljanje notranjega ravnovesja in s tem kakovostnejšega življenja nasploh. Zavedanje o tem, kako močno sveža in čista voda vpliva na zdravje in počutje je vse bolj prisotno. Dr. Masaru Emoto je odkril, da ima živa voda izjemno kristalno podobo. In prav uporaba kristalov za oživljanje vode je tradicionalna umetnost, ki so jo poznali že stari Grki ter učenjaki srednjega veka. Kristali oddajajo naravno sevanje, s katerim voda postane živahnejša in prijetnejša. Nedavno so znanstveniki ponovno odkrili to starodavno modrost. V nasprotju s kakovostjo vode se čistost kristalov že milijarde let ni prav nič spremenila. Kristali lahko zadržujejo energijo in vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis. Kristali, ki jih vsebujejo VitaJuwelove ročke, prenesejo ta zapis na vodo, ki obkroža ročko, in tako izboljšajo raven oživljenosti vode. Ljudje, ki pogosto pijejo vodo, lahko ta učinek celo okusijo.
Odslej lahko to okusite in izkusite tudi vi.


Vodi, ki jo pijete dajte namen, dajte namen svojemu življenju !

 

VITAJUWEL - ŽIVI KRISTAL - VODA Z NAMENOM
Uradno zastopstvo in prodaja za Slovenijo in Hrvaško - ZBR skupina d.o.o., Stegne 35, 1000 Ljubljana. Spletna prodaja : www.zivikristal.com, telefon 01 518 80 91. Izdelke lahko preizkusite in kupite v Galeriji BeArtAngel na Gornjem trgu 19 v Ljubljani.

 

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

21.07.2020

Vpliv naravne volne na zdravje

Izdelki iz naravne ovčje volne. Volnena posteljnina, volnena ležišča, volnena preja,…
17.07.2020

Brati ali ne brati?

To skorajda retorično vprašanje si zastavljamo ljudje vseh generacij. Otroci velikokrat…
15.07.2020

Žilna kirurgija

Odstranjevanje krčnih žil Spomladi in poleti sonce že tako močno sije, da ljudje kažemo…
06.07.2020

Ognjič. Cvet, ki nikoli ne gre iz mode

Ognjič ali meseček sodi v družino nebinovk (Asteraceae), njegovo znanstveno dvočlensko…
03.07.2020

Trije razlogi, zakaj se na izlet odpraviti s kolesom

Sončne vikende marsikdo izkoristi za izlete v naravo in vse več ljudi se odloči za…