Vita juwel - živi kristal - voda z namenom

Ko združite dragocenost z vrhunskim dizajnom običajno dobite genialen rezultat. Prav takšen, kot so kristalne ročke in stekleničke za vodo ViA, Vitajuwel – Živi kristal.

 

Najbrž ni treba posebej poudarjati, da brez vode ni življenja. Lahko pa dodamo, da voda ni samo preprosta formula H2O, nujna za preživetje, ampak veliko več. Voda je, kot eliksir življenja tudi vir zdravja in dobrega počutja. S svojo izjemno sposobnostjo prenašanja informacij pa tudi izredno pomembna za vzpostavljanje notranjega ravnovesja in s tem kakovostnejšega življenja nasploh. Zavedanje o tem, kako močno sveža in čista voda vpliva na zdravje in počutje je vse bolj prisotno. Dr. Masaru Emoto je odkril, da ima živa voda izjemno kristalno podobo. In prav uporaba kristalov za oživljanje vode je tradicionalna umetnost, ki so jo poznali že stari Grki ter učenjaki srednjega veka. Kristali oddajajo naravno sevanje, s katerim voda postane živahnejša in prijetnejša. Nedavno so znanstveniki ponovno odkrili to starodavno modrost. V nasprotju s kakovostjo vode se čistost kristalov že milijarde let ni prav nič spremenila. Kristali lahko zadržujejo energijo in vsaka vrsta kristala ima v naravi poseben, edinstven energijski zapis. Kristali, ki jih vsebujejo VitaJuwelove ročke, prenesejo ta zapis na vodo, ki obkroža ročko, in tako izboljšajo raven oživljenosti vode. Ljudje, ki pogosto pijejo vodo, lahko ta učinek celo okusijo.
Odslej lahko to okusite in izkusite tudi vi.


Vodi, ki jo pijete dajte namen, dajte namen svojemu življenju !

 

VITAJUWEL - ŽIVI KRISTAL - VODA Z NAMENOM
Uradno zastopstvo in prodaja za Slovenijo in Hrvaško - ZBR skupina d.o.o., Stegne 35, 1000 Ljubljana. Spletna prodaja : www.zivikristal.com, telefon 01 518 80 91. Izdelke lahko preizkusite in kupite v Galeriji BeArtAngel na Gornjem trgu 19 v Ljubljani.

 

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

06.12.2019

Jutro je, vi pa že utrujeni

V sodobnem svetu se pripoznava vedno več motenj spanja. V resnici je teh motenj bistveno…
05.12.2019

Zadostna hidracija je ključna za dobro zdravje

Kar tri četrtine ljudi je nenehno dehidriranih. Zaradi oslabljene zaznave žeje,…
03.12.2019

Bioterme Mala Nedelja

Sredi neokrnjene narave, ki je zanimiva in privlačna skozi vse leto, vas v svoj objem…
07.11.2019

V iskanju prave diagnoze ...

Grosupeljčan Rok Ljubič je bil povsem običajen najstnik. Poln energije in življenja je…
07.11.2019

Ležišče, ki prinaša zdravje in udobje

Poznate orgonite? Energijo, s katero je mogoče doseči tisto, kar v hitrem tempu življenja…