Valovanje celic in organov nam pove, kaj je narobe in kako popraviti napake

V Diagnostičnem centeru Studio Ank se zavedajo, da je preprečevanje bolezni dosti lažje od njenega zdravljenja. O stanju našega organizma lahko veliko izvemo tudi s pomočjo diagnostik, o čemer smo se pogovarjali s strokovno direktorico Studia Ank, Nado Štrovs.

Kako deluje vaša metoda diagnosticiranja?
S posebno metodo in tehniko diagnosticiranja, ki temelji na najnoveših dognanjih kvantne fizike, psihogenetike in medicine, ugotavljamo funkcionalno stanje organizma. Zavedati se moramo, da smo zdravi le takrat, ko um in telo delujeta skladno. Takrat imamo veliko energije in se veselimo življenja, telesne funkcije nemoteno delujejo, naš um je prožen. Zmoremo napore vsakdana in težave spreminjamo v izzive.

Kdaj se nam zdravje »podre«?
Zdravje ni nekaj samoumevnega: stres, uživanje nezdrave prehrane in sedeč način življenja s premalo gibanja v prostem času, naredijo svoje. Poleg tega smo nenehno izpostavljeni škodljivim vplivom okolja. Vsi se kdaj pa kdaj počutimo slabo, a ponavadi si hitro opomoremo. Včasih pa se odpornost našega organizma poruši in zgodijo se spremembe, ki pa jih pogosto ne prepoznamo in zato tudi ne ukrepamo pravočasno.

Kaj vse se lahko z vašim diagnostičnim pregledom ugotovi?
Diagnostični pregledi v našem studiu omogočajo dobiti uvid v funcionalno stanje organizma kot celote in vsakega organa posebej. Diagnostične metode, predvsem diagnostični pregled na aparaturi Aurum-Oberon, nam je v pomoč, kadar želimo preveriti stanje našega zdravja in tudi pomoč pri iskanju odgovora, kaj se dogaja z nami, ko se počutimo šibki ali pa smo že zboleli. Diagnostični aparat Aurum-Oberon je rezultat medicinskih, fizikalnih in tehnoliških raziskav znanstvenikov Inštituta za uporabno psihofiziko v Rusiji. Na mednarodnem sejmu inovacij v Bruslju je leta 1999 in 2001 prejel srebrno medaljo.

Kako deluje?
Princip delovanja aparature je pravzaprav preprost: aparat prestreže valovanje, ga dešifrira s pomočjo računalniškega programa in prikaže spremembe na virtualnem modelu vsakega organa. Program prikaže tridimenzionalno projekcijo vsakega izbranega organa s spremembami, ki so barvne, in sicer v petstopenjski Flidlerjevi lestvici barv.

Vsak zdrav organ in vsaka celica ima sebi lastno in unikatno valovanje, ki se razlikuje glede na spol in starost. Ta valovanja so shranjena v računalniškemu programu, ki jih pokaže v obliki grafa. Vsaka bolezenska sprememba ali patologija vpliva na valovanje celic in ga spreminja. Izmerjeno valovanje pacienta računalniški program primerja z valovanjem, kakršno bi moralo biti, upoštevaje starost in spol. Primerja pa tudi s shranjenimi valovanji, kakršna nastanejo v primeru bolezenskih sprememb. Na podlagi tega program prikaže diagnozo oziroma prikaže kolikšne so možnosti za nastanek posamezne bolezni.

Kaj vse lahko diagnosticirate?
Diagnostični pregled omogoča hitro in enostavno analizo zmožnosti organov, da funkcionirajo v ravnovesju. Poleg tega ugotavlja prisotnost povzročiteljev, kot so virusi, bakterije, paraziti, opravi pregled limfnega pretoka, ugotavlja prisotnost alergij in preobčutljivostnih reakcij, ugotavlja prisotnost neravnovesja na področju mineralov in vitaminov, odkriva spremembe, ki vodijo v razvoj bolezni še pred njenim nastankom. Pokaže na razvoj bolezenskih sprememb, kompatibilen je in se dopolnjuje z klasično medicino, omogoča hitro diagnostiko celega telesa v kratkem času, poleg tega pa nima stranskih učinkov in je neboleč. Po opravljenem diagnostičnem pregledu se pogovorimo o ugotovljenih spremembah, o njihovem pomenu in pripravimo načrt odpravljanja sprememb.

Kaj najpogosteje ugotavljate?
Ugotovljene spremembe pogosto terjajo spremembo sloga življenja, kar vključuje spremembe pri prehrani in več telesne aktivnosti. Skupaj izdelamo načrt, v katerega po potrebi vključimo tudi uživanje dodatkov k prehrani; z njimi čistimo organizem, odpravljamo toksine in parazite ter izboljšamo trdnost imunskega sistema. Dogovorimo se za kontrolni pregled in po približno štirih tednih preverjamo učinke dogovorjenih ukrepov.

Kakšna so mnenja uporabnikov vaše diagnostike?
Delujemo že enajsto leto; naša reklama so zadovoljni uporabniki naših storitev, ki širijo informacijo o naši dejavnosti. Po tem, ko ugotovijo, da jim je diagnostika prinesla pozitivno spremembno, k nam napotijo sorodnike in prijatelje. Ravno v teh dneh bomo lansirali nov pregled in s tem odprli pot do uspešnega hujšanja. Ta diagnostični pregled je dobrodošel pri vseh, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov. Marsikdo se je že srečal s tem, da kljub pravilni in zdravi prehrani ter dovoljšnjem gibanju ni uspel shujšati. Razlog je pogosto v moteni funkciji organov in v porušeni presnovi. Prav te spremembe ugotovimo z našo diagnostično preiskavo in rešimo težave posameznika. Diagnostična aparatura pa nam omogoča tudi izdelavo individualne sheme prehranjevanja, saj z njo izvemo tudi, katera živila so priporočena oziroma odsvetovana posamezniku.

 

Peter Motnik

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…