Prednosti pitja mineralne vode

Na zadostno hidracijo morate biti pozorni vedno, ne glede na letni čas, zaužito hrano in telesno aktivnost. Za vas smo zbrali 5 zakonitosti hidracije, ki vam bodo prišle prav v vseh življenjskih situacijah.

Ni nujno, da je navadna voda najbolj primerna tekočina za hidracijo. Ob pitju vod, ki vsebujejo tudi minerale, v telo vnašamo tudi slednje. Odlična izbira je mineralna voda Magnesia, ki vsebuje manj natrija in več magnezija. Magnezij je v telesu namreč ključnega pomena za ustvarjanje energije, zato je nepogrešljiv tudi pri tistih, ki imate hiter življenjski slog modernega človeka ali pa se dosti ukvarjate s športom.

Za vas smo zbrali 4 ključne prednosti pitja mineralne vode:
1. Točno vemo, kaj pijemo. Poznamo izvir vode in njeno sestavo, ki je označena na deklaraciji. Kakovost vode je konsistentna in imamo zagotovilo, da ni kemijsko obdelana.
2. Za svoje telo naredimo nekaj pozitivnega. Z vnosom mineralov, ki jih telo potrebuje, blagodejno vplivamo na počutje. Magnesia, nova mineralna voda na slovenskem tržišču, prihaja iz zavarovanih naravnih podzemnih virov in je primerna za vsakodnevno pitje v neomejenih količinah.
3. Široka izbira okusov in pakiranj. Mineralne vode vam omogočajo široko izbiro, saj so v ponudbi tako negazirane kot gazirane in blago gazirane. Mineralna voda Magnesia, ki vsebije manj natrija in več magnezija, je s svojo sestavo še posebej blagodejna za vaše telo, zagotovo pa vas bo s svojim priročnim nastavkom za pitje navdušila Magnesia GO.
4. Pijemo jo lahko kjerkoli in kadarkoli. Dostopna je, ko se ukvarjamo s športom, na izletu in v avtu. Vedno z garantirano kakovostjo.

 

vrc magnesia

 

Na svetu obstaja več kot 3000 različnih blagovnih znamk mineralnih vod. Novost na slovenskem trgu je Magnesia, mineralna voda odličnega okusa in s kar 163 mg naravnega magnezija. Vsebuje zelo malo natrija in prav zato je edinstvena, saj telesa ne obremenjuje s solmi. Z eno plastenko Magnesie zadostimo skoraj dvem tretjinam dnevne potrebe po magneziju, ob tem pa ne čutimo nobenega dodatnega vpliva na prebavo.

 

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…