Prednosti pitja mineralne vode

Na zadostno hidracijo morate biti pozorni vedno, ne glede na letni čas, zaužito hrano in telesno aktivnost. Za vas smo zbrali 5 zakonitosti hidracije, ki vam bodo prišle prav v vseh življenjskih situacijah.

Ni nujno, da je navadna voda najbolj primerna tekočina za hidracijo. Ob pitju vod, ki vsebujejo tudi minerale, v telo vnašamo tudi slednje. Odlična izbira je mineralna voda Magnesia, ki vsebuje manj natrija in več magnezija. Magnezij je v telesu namreč ključnega pomena za ustvarjanje energije, zato je nepogrešljiv tudi pri tistih, ki imate hiter življenjski slog modernega človeka ali pa se dosti ukvarjate s športom.

Za vas smo zbrali 4 ključne prednosti pitja mineralne vode:
1. Točno vemo, kaj pijemo. Poznamo izvir vode in njeno sestavo, ki je označena na deklaraciji. Kakovost vode je konsistentna in imamo zagotovilo, da ni kemijsko obdelana.
2. Za svoje telo naredimo nekaj pozitivnega. Z vnosom mineralov, ki jih telo potrebuje, blagodejno vplivamo na počutje. Magnesia, nova mineralna voda na slovenskem tržišču, prihaja iz zavarovanih naravnih podzemnih virov in je primerna za vsakodnevno pitje v neomejenih količinah.
3. Široka izbira okusov in pakiranj. Mineralne vode vam omogočajo široko izbiro, saj so v ponudbi tako negazirane kot gazirane in blago gazirane. Mineralna voda Magnesia, ki vsebije manj natrija in več magnezija, je s svojo sestavo še posebej blagodejna za vaše telo, zagotovo pa vas bo s svojim priročnim nastavkom za pitje navdušila Magnesia GO.
4. Pijemo jo lahko kjerkoli in kadarkoli. Dostopna je, ko se ukvarjamo s športom, na izletu in v avtu. Vedno z garantirano kakovostjo.

 

vrc magnesia

 

Na svetu obstaja več kot 3000 različnih blagovnih znamk mineralnih vod. Novost na slovenskem trgu je Magnesia, mineralna voda odličnega okusa in s kar 163 mg naravnega magnezija. Vsebuje zelo malo natrija in prav zato je edinstvena, saj telesa ne obremenjuje s solmi. Z eno plastenko Magnesie zadostimo skoraj dvem tretjinam dnevne potrebe po magneziju, ob tem pa ne čutimo nobenega dodatnega vpliva na prebavo.

 

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

13.01.2021

Uprimo se raku – 9 namigov za zmanjšanje tveganja pojava rakavih obolenj

V Sloveniji vsako leto za eno od oblik raka na novo zboli kar 13.000 ljudi. Kljub temu,…
10.01.2021

Hrana, ki uravnava sladkor v krvi

Ali ste vedeli, da obstajajo živila, ki urejajo krvni sladkor? V nadaljevanju vam jih…
06.01.2021

Naravna pomoč proti glavobolom

Tisti, ki se sooča z migrenskimi napadi natančno ve, kako hudi so. Močan glavobol ob…
10.12.2020

Preveč alkohola? Zdravnik razkriva recepte za naravna sredstva, ki bodo preprečili mačka

Obstaja star pregovor, da se klin s klinom zbija. In mnogi dandanes verjamejo, da ta…
09.12.2020

Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih…