Imate težave z vraščenimi nohti? Rešitev je medicinska VHO sponka

An.Nika je vodilno podjetje na področju MEDICINSKE PEDIKURE
(vraščen noht, diabetično stopalo, kurja očesa, odtiščanci, bradavice, glivično obolenje na stopalih in nohtih).

Prednosti VHO sponke
- hitro in neboleče nameščanje
- takojšnje olajšanje bolečine
- brez težav pri športnih aktivnostih in pri delu
- 100% uspešnost ( po navodilih terapevta )
- priporočajo strokovnjaki kirurgi

 

Ozis Vida 091 copyČe ste kdaj imeli težave z nohti na nogah, potem dobro veste, da povzroča vraščen noht na palcu eno najhujših možnih bolečin. Do vraščanja prihaja zaradi več dejavnikov; to so nečistoča, potenje nog, nepravilno rezanje nohtov, genetika, glivična obolenja in tudi nepravilna obutev, prav tako poškodba pri športu ali uživanje nekaterih zdravil. Noht se vrašča v nohtno stransko gubo običajno na nožnih palcih. Če se rana okuži pride do hudega vnetja in bolečin.

Zakaj pride do bolečega vraščanja nohtov?
Nošenje pretesnih čevljev, nepravilno striženje nohtov, nezadostna higiena, slaba prehrana, stres in glivična obolenja so le nekateri izmed razlogov, ki privedejo do bolečega vraščanja nohtov. S to težavo se srečujejo mlajše in starejše generacije kot tudi športniki, vraščanju pa so še posebej nagnjeni sladkorni bolniki. Mnogi težavo rešujejo z bolečimi operacijami in vsakomesečnimi obiski pri pedikerju, ki pa žal ne prinesejo dolgotrajne rešitve.

Kaj je in kako deluje VHO sponka?
VHO sponka je medicinska nohtna sponka in deluje po principu zobnega aparata. Zobna sponka(jeklena žička) nam omogoča da se zobje zravnajo, medtem ko nam NOHTNA sponka (tanka jeklena žička) omogoča, da se noht zravna
Sestavljena je iz treh delov oziroma žičk. Vida Ozis najprej dve žički vstavi v zavarovan nohtni kanal in ju s pomočjo tretje žičke zategne. Robovi nohta se tako dvignejo iz vnetega kanala in omogočijo, da noht raste brez vraščanja. Namestitev poteka popolnoma brez bolečin, v kar smo se prepričali tudi sami. Izjemna je tudi hitrost postopka, saj je žička namrščena v slabe pol ure.

Rešitev je medicinska VHO sponka
Medicinska VHO sponka zagotavlja dolgotrajno rešitev vraščanja nohtov in velja za vodilno sponko v Evropi. Strokovnjakinja na področju VHO tehnike je Vida Ozis, ki edina v državi omogoča zdravljenje s to revolucionarno metodo. Cena prvega posega stane osemdeset evrov. Ozis Vida 100 copyTreba je poudariti tudi to, da je uspešnost zdravljenja v veliki meri odvisna od terapevta, saj mora terapevt imeti dovolj predhodnega znanja, da lahko rešuje težke primere, ko je do vnetja in gnojenja že prišlo. Vida Ozis se lahko pohvali, da je prav zaradi znanja, ki ga pridobiva iz tujine, lahko tako uspešna in kos še tako težkim primerom, za kar so dokaz zadovoljne stranke, ki se pripeljejo k njej iz cele Slovenije .

Več informacij dobite na spletni strani; www.annika.si
fb.center medicinske pedikure An.Nika
tel. 051-661-665

 

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

12.12.2019

Resnična junaka, ki se nista predala in sta spisala odmevni življenjski zgodbi

Čeprav sta obsojena na življenje v invalidskem vozičku, sta dokazala, da ne priznavata…
Default Image
09.12.2019

Zavarujte se pred zimo

Jesen in zima sta odličen čas, da okrepimo obrambne sposobnosti svojega organizma. Z…
09.12.2019

Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih…
09.12.2019

Zdrave in trdne kosti

Ste vedeli, da ima odrasel človek okoli 208 kosti? Naš skelet ima pomembno vlogo, saj…
09.12.2019

MOTNJE DIHANJA V SPANJU

Samo smrčanje ni nič nenavadnega. Od 30-40 % odraslih ljudi smrči. Običajno to še ni…