Ljubezen gre skozi želodec

Valentinovo in z njim povezan direndaj je mimo, ampak to še ne pomeni, da je konec iskrenega izkazovanja ljubezni! Dragim osebam vsak dan povejte, koliko vam pomenijo in da so vam dragoceni. Prav pa je, da vsake toliko časa ljubezen izkažete tudi s kakšno manjšo pozornostjo. Še kako se strinjamo z rekom, da gre ljubezen skozi želodec, zato smo za vas pripravili nekaj idej, kako s hrano izkazati svojo pripadnost.

 

Presenečenje

V soboto se zbudite prej kot vaša boljša polovica in pripravite zajtrk presenečenja v postelji. Nam se zdijo odlična ideja palačinke v obliki srčkov s sadjem, smetano in oreščki ali pa poširana jajčka na polnozrnatem toastu z rukolo. Zraven dajte še prikupne in okusne mocarele v obliki srčkov Zottarella.

Navadna večerja naj postane posebna

Če vsak dan kuhate, vsake toliko časa navadno večerjo spremenite v romantični zmenek. Tudi če boste postregli preproste testenine z okusno omako, jih lahko postrežete na lepših krožnikih in s priborom ter prtički, ki jih hranite za posebne priložnosti. Pa ne pozabite prižgati romantične glasbe in svečk, da bo ambient popoln.

Srčki povsod

Hrano lahko postrežemo v obliku prikupnih srčkov. Poleg že omenjenih palačink in srčkov Zottarella je idej nešteto – si predstavljate pogled svojega dragega ali drage, ko zagleda pico v obliki srčka? Ali pa če prilogo (na primer riž) oblikujete v srce?

Omejitev za izkazovanje ljubezni ni, vse je prepuščeno vaši domišljiji, vsekakor pa ljubezen izkazujte vsak dan, ne samo 14. februarja.

 

 

Oglasno sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

Default Image
09.12.2019

Zavarujte se pred zimo

Jesen in zima sta odličen čas, da okrepimo obrambne sposobnosti svojega organizma. Z…
09.12.2019

Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih…
09.12.2019

Zdrave in trdne kosti

Ste vedeli, da ima odrasel človek okoli 208 kosti? Naš skelet ima pomembno vlogo, saj…
09.12.2019

MOTNJE DIHANJA V SPANJU

Samo smrčanje ni nič nenavadnega. Od 30-40 % odraslih ljudi smrči. Običajno to še ni…
06.12.2019

Jutro je, vi pa že utrujeni

V sodobnem svetu se pripoznava vedno več motenj spanja. V resnici je teh motenj bistveno…