Ljubezen gre skozi želodec

Valentinovo in z njim povezan direndaj je mimo, ampak to še ne pomeni, da je konec iskrenega izkazovanja ljubezni! Dragim osebam vsak dan povejte, koliko vam pomenijo in da so vam dragoceni. Prav pa je, da vsake toliko časa ljubezen izkažete tudi s kakšno manjšo pozornostjo. Še kako se strinjamo z rekom, da gre ljubezen skozi želodec, zato smo za vas pripravili nekaj idej, kako s hrano izkazati svojo pripadnost.

 

Presenečenje

V soboto se zbudite prej kot vaša boljša polovica in pripravite zajtrk presenečenja v postelji. Nam se zdijo odlična ideja palačinke v obliki srčkov s sadjem, smetano in oreščki ali pa poširana jajčka na polnozrnatem toastu z rukolo. Zraven dajte še prikupne in okusne mocarele v obliki srčkov Zottarella.

Navadna večerja naj postane posebna

Če vsak dan kuhate, vsake toliko časa navadno večerjo spremenite v romantični zmenek. Tudi če boste postregli preproste testenine z okusno omako, jih lahko postrežete na lepših krožnikih in s priborom ter prtički, ki jih hranite za posebne priložnosti. Pa ne pozabite prižgati romantične glasbe in svečk, da bo ambient popoln.

Srčki povsod

Hrano lahko postrežemo v obliku prikupnih srčkov. Poleg že omenjenih palačink in srčkov Zottarella je idej nešteto – si predstavljate pogled svojega dragega ali drage, ko zagleda pico v obliki srčka? Ali pa če prilogo (na primer riž) oblikujete v srce?

Omejitev za izkazovanje ljubezni ni, vse je prepuščeno vaši domišljiji, vsekakor pa ljubezen izkazujte vsak dan, ne samo 14. februarja.

 

 

Oglasno sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…
13.10.2019

Paraziti - ne pustimo, da nas uničujejo

Mnogi se ne zavedajo, kako zelo pogoste so okužbe s paraziti. Nič čudnega, saj se…