ZNEBITE SE BOLEČIN V HRBTU IN DRUGIH SKLEPIH

 

Predstavljamo vam CHI WELL POINTER (v nadaljevanju CWP), ki odpravi bolečine in veliko drugih tegob tako, da na rahlo pritisnemo na točko bolečine ali problema in jo stimuliramo.

KORISTNI UČINKI UPORABE CWP
Učinkovit je za odpravo različnih bolečin, npr. v vratu, hrbtu, komolcu, kolenu, pri išiasu itd. Med drugim odpravlja bolezenska stanja, kot so visok oz. nizek pritisk, prehlad, gripa, vnetje sinusov, alergije, zaprtje, prebavne in ginekološke težave. Ena izmed najpomembnejših lastnosti CWP-ja je močan razstrupljevalni učinek telesa in krepitev imunskega sistema.
O ugledu in učinkovitosti CWP-ja priča več kot 60 zlatih priznanj.

O NASTANKU CWP
CWP je izumil dr. Či Kjung Kim, izreden znanstvenik iz Južne Koreje. Nastanek naprave je spodbudila huda bolezen njegove žene, ki je doživela možgansko krvavitev. Nad ženo so obupali tako njegovi prijatelji - vzhodnjaški kot zahodnjaški zdravniki, predani mož pa je s poglobljenim raziskovanjem vzhodne in zahodne medicine prišel do spoznanja, da lahko ženi pomaga s ČI energijo.

DELOVANJE ENERGIJE ČI
Dr. Či Kjung Kim je ugotovil, da je bolezen nastala kot posledica zastoja energije ČI v telesu, kar je tudi osnova akupunkture. Razvil je sistem, ki nenehno privlači energijo ČI in jo še dodatno krepi. Tako okrepljen ČI prodira na mestu dotika, kjer imamo bolečino ali nek problem v telo. Z dodajanjem energije ČI oz. s stimuliranjem točk na telesu se postavlja telo v naravno ravnovesje, v njegov primarni, naravni način delovanja in bolečina ali bolezenska težava izgine.

ŠTIRJE PRINCIPI DELOVANJA CWP
SISTEM HEKSAGONALNIH LEČ
Prvi princip je zgoraj omenjena uporaba šesterokotnih leč. Prva leča energijo zbira, druga pa jo okrepi in usmerja valovanje energije.

DOLGI INFRARDEČI VALOVI
To valovanje je v medicini znano kot učinkovit način za širjenje kapilarnih žil, povečanje cirkulacije krvi, krepitve metabolizma in povečanja obnovitvenih sposobnosti.

NARAVNO MAGNETNO POLJE
Izumitelju je pri raziskavah uspelo ustvariti usmerjeno magnetno polje in je svoj izum patentiral na svetovni ravni. Odkril je, da ko se ustvari magnetno polje pravokotno na vodni tok (naše telo vsebuje več kot 70% tekočine), nastane šibek električni tok, ki pa je dovolj močan, da odstrani toksine in obloge (odvečen kalcij, natrij, holesterol...) iz telesa.

NEGATIVNI IONI
Negativni ioni so nujno potrebni, da popravijo poškodovano tkivo, delujejo proti prostim radikalom in so zadolženi za vnos kisika v celice. Ko je telo v neravnovesju, anionov primanjkuje. CWP vsebuje poseben črn prah, ki oddaja negativne ione.

PREDNOSTI CWP
Ena izmed velikih prednosti CWP je, da je zelo preprost in ne zahteva tehničnega znanja. Ne potrebuje servisa ali dodatnega vira energije in je zaradi velikosti priročen in prenosen.
V praksi je uporaba preprosta, konici inštrumenta narahlo pritisnemo na boleče mesto. Po navadi zaznamo ščemenje, zbadanje ali (pekočo) bolečino, kar je znak, da se blokada sprošča. Pogosto učinek delovanja občutimo po končani terapiji. Lahko ga uporabljamo tudi pri otrocih in živalih.

Več o praktični uporabi CWP-ja in osebni izkušnji lahko izveste na 3 urnih delavnicah s terapijo.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

12.12.2019

Resnična junaka, ki se nista predala in sta spisala odmevni življenjski zgodbi

Čeprav sta obsojena na življenje v invalidskem vozičku, sta dokazala, da ne priznavata…
Default Image
09.12.2019

Zavarujte se pred zimo

Jesen in zima sta odličen čas, da okrepimo obrambne sposobnosti svojega organizma. Z…
09.12.2019

Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih…
09.12.2019

Zdrave in trdne kosti

Ste vedeli, da ima odrasel človek okoli 208 kosti? Naš skelet ima pomembno vlogo, saj…
09.12.2019

MOTNJE DIHANJA V SPANJU

Samo smrčanje ni nič nenavadnega. Od 30-40 % odraslih ljudi smrči. Običajno to še ni…