Alkalna ionizirana voda - skrbno zamolčana skrivnost

Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik, naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira proste radikale, z obilo kalcija in magnezija pa odpravlja zakisanost telesa, zato je najboljša možna voda za zdravje človeka. Izsledki raziskave objavljene na spletni strani ameriškega nacionalnega inštituta za zdravje navajajo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na angiogenezo (ožiljenje) tumorjev. Ožiljenje namreč omogoča preskrbo s hrano in kisikom kar je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami.

Na spletnem naslovu ameriškega nacionalnega inštituta za zdravje so navedene tudi številne druge raziskave, ki potrjujejo pozitivne učinke alkalne ionizirane vode na zdravje človeka. O naravnost osupljivih dosežkih pri zdravljenju z alkalno ionizirano vodo si lahko preberete tudi v knjigi avtorja dr. Dona Colberta: »Sedem stebrov zdravja«. Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

Alkalno ionizirano vodo zagotavlja ionizator vode PurePro® JA-703 z inovativno tehnologijo 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Voda se z ionizacijo v ionizatorju vode PurePro® JA-703 loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Pri tem se tvori aktivni vodik, ki je močan naravni antioksidant in v telesu nevtralizira nevarne proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Pri ionizaciji vode se poveča količina kalcija in magnezija v alkalni ionizirani vodi.
Kalcij in magnezij sta bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja, saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 je naravni antioksidant. Moč antioksidantov določa oksidacijsko redukcijski potencial (ORP). Za antioksidante med katerimi so najbolj znani vitamini je značilno, da imajo nizek ORP.
Pri vodi je zelo pomembna vrednost ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, tega naravnega antioksidanta je v vodi. Bolj ko je ORP vode nizek, več aktivnega vodika vsebuje voda in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 dosega ORP celo do -700 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP +300 mV (je oksidant). Merjenje oksidacijsko redukcijskega potenciala se izvaja s pH/ORP meter AD-14 >>>.

Ionizator vode PurePro® JA-703 je tudi odličen filter za vodo, saj iz vode odstrani klor, organske kontaminante, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide in nitrate.

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!

Več informacij na 041 555 270 in www.ionizirana-voda.net

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…