Kristalno čista voda

Čista voda je edina tekočina, ki nemoteno pride do vseh celic, zato je osnova za dobro zdravje in vitalnost. Čista voda prav gotovo ni voda, ki vsebuje klor, pesticide, kancerogene snovi in težke kovine. Klor, ki se dodaja pitni vodi z namenom uničenja bakterij tvori z organskimi snovmi kancerogene spojine, draži sluznico in uničuje zdravo črevesno floro.

V zadnjih desetletjih smo spustili v okolje več kot 100.000 različnih sintetičnih snovi, pogosto nevarnih kemikalij, ki v končni fazi vedno pristanejo v vodi.

In kako iz vode odstraniti vse te strupe?
Za aktivno oglje je značilno, da je močan adsorbent, ki s svojo izjemno veliko površino (3.000 m2/g) in privlačnostjo iz vode odstrani na tisoče različnih kontaminantov.

Za filtriranje in čiščenje vode cele hiše so namenjeni Filtri za vodo z aktivnim ogljem in Kombinirani filtri za vodo mehanski + aktivno oglje, ki vsebujejo poleg aktivnega oglja dodatno še filter za mehansko filtriranje vode (za zaščito aktivnega oglja). Vodo filtrirajo do 5 mikronov.

Za filtriranje in čiščenje vode v kuhinji oziroma na mestu uporabe so namenjeni Podpultni vodni filtri, kjer se filtrirana voda toči na vaši obstoječi pipi, Podpultni vodni filtri s pipo, kjer se filtrirana voda toči na dodatno vgrajeni pipi.

Za filtriranje vode, ki ni zanesljivo neoporečna so namenjeni Mikrobiološki vodni filtri, ki zagotavljajo zaščito pred bakterijami in virusi.

Za namestitev na izliv pipe so namenjeni Nadpultni vodni filtri. Njihova odlika je, da jih lahko enostavno prestavite na drugo pipo ali  pa vzamete s seboj na potovanje, dopust ali vikend.

Vodo filtrirajo do 0,02 mikrona.

Več informacij na 041 555 270 ali www.vodni-filter.si

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

02.06.2020

Zdravje si zasluži našo pozornost

Postavite svoje zdravje na prvo mesto z Zdravstvenim zavarovanjem Zdravje. S sklenitvijo…
27.05.2020

Odlična ideja za čudovit vikend izlet: obiščite slikovite griče blizu Slovenskih Konjic

Življenje se počasi vrača v svoje utečene tire, sezona vikend izletov pa je končno spet…
20.05.2020

Vse bolj pomembna samooskrba

Visoke grede so čedalje bolj priljubljene, a ne zgolj zaradi pridelka, ki zraste v njih,…
17.05.2020

Modre jagode. Resno?!

Prek internetnih strani je mogoče naročiti malodane vse mogoče, tudi semena modrih jagod.…
17.05.2020

Aktiven način premagovanja stisk

Naporni dnevi so za nami in nekaj ovir je zagotovo še pred nami. Takšno je pač življenje,…