Kristalno čista voda

Čista voda je edina tekočina, ki nemoteno pride do vseh celic, zato je osnova za dobro zdravje in vitalnost. Čista voda prav gotovo ni voda, ki vsebuje klor, pesticide, kancerogene snovi in težke kovine. Klor, ki se dodaja pitni vodi z namenom uničenja bakterij tvori z organskimi snovmi kancerogene spojine, draži sluznico in uničuje zdravo črevesno floro.

V zadnjih desetletjih smo spustili v okolje več kot 100.000 različnih sintetičnih snovi, pogosto nevarnih kemikalij, ki v končni fazi vedno pristanejo v vodi.

In kako iz vode odstraniti vse te strupe?
Za aktivno oglje je značilno, da je močan adsorbent, ki s svojo izjemno veliko površino (3.000 m2/g) in privlačnostjo iz vode odstrani na tisoče različnih kontaminantov.

Za filtriranje in čiščenje vode cele hiše so namenjeni Filtri za vodo z aktivnim ogljem in Kombinirani filtri za vodo mehanski + aktivno oglje, ki vsebujejo poleg aktivnega oglja dodatno še filter za mehansko filtriranje vode (za zaščito aktivnega oglja). Vodo filtrirajo do 5 mikronov.

Za filtriranje in čiščenje vode v kuhinji oziroma na mestu uporabe so namenjeni Podpultni vodni filtri, kjer se filtrirana voda toči na vaši obstoječi pipi, Podpultni vodni filtri s pipo, kjer se filtrirana voda toči na dodatno vgrajeni pipi.

Za filtriranje vode, ki ni zanesljivo neoporečna so namenjeni Mikrobiološki vodni filtri, ki zagotavljajo zaščito pred bakterijami in virusi.

Za namestitev na izliv pipe so namenjeni Nadpultni vodni filtri. Njihova odlika je, da jih lahko enostavno prestavite na drugo pipo ali  pa vzamete s seboj na potovanje, dopust ali vikend.

Vodo filtrirajo do 0,02 mikrona.

Več informacij na 041 555 270 ali www.vodni-filter.si

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…