Ste samski za valentinovo? Preživite ga v družbi najboljše prijateljice!

Za valentinovo je v ospredju ljubezen, vendar pa ni nujno, da ta ljubezen prihaja samo s strani vašega partnerja, radi imamo tudi svoje prijatelje, ki jih včasih zaradi obveznosti kar malo zanemarimo. Zato lahko letošnje valentinovo preživite na poseben način, ki bo obnovil prijateljstvo in nadoknadil vse zamujeno. Ker včasih ni nič lepšega od ženske družbe in dobre zabave, je tukaj je nekaj predlogov, kako preživeti dan ljubezni z najboljšo prijateljico.

Pižama party
Zagotove se ne spomnite, kdaj ste nazadnje prespali pri svoji najboljši prijateljici ali organizirali pižama party. Čeprav nas ta način druženja v veliki meri spominja na otroštvo, je to idealna priložnost, da preživite lepo in sproščeno valentinovo. Torej, oblecite svojo najljubšo pižamo, naročite pico, kupite svoje najljubše prigrizke in naj se zabava začne!

Shopping
Pogosto se pritožujemo, da nimamo česa obleči, zato je nakupovanje dobra ideja, še posebej če so v teku sezonske razprodaje. Lepih modnih kosov in čevljev ni nikoli dovolj, njihova izbira pa je vedno bolj zabavna v družbi najboljše prijateljice. S prijateljico pojdita po nakupih in druga drugi izberita nov stajling, pozornost pa še dodatno pritegnita s trendi čevlji iz nove spomladne kolekcije znamke Ara.

Razvajanje v kozmetičnem salonu
Lepotni tretmaji so vedno dobrodošli, saj poleg tega, da nas sprostijo, dobro vplivajo na naš videz in posledično tudi na počutje. Valentinovo je odlična priložnost, da se skupaj s prijateljico naročita na kakšno sproščajočo masažo obraza ali pa se morda podata v pustolovščino in popolnoma spremenita svoji pričeski. Odlična rešitev, ki bo združila prijetno s koristnim!

Kratki izlet
Enodnevni izleti so odlična izbira za pobeg od vsakdanje monotonije. Kremna rezina na Bledu, sprehod po obali, ali pa odkrijte Slovenske Konjice, spoznajte vinsko klet Zlati grič in uživajte v degustaciji izvrstnih vin in okusne hrane v Gostilni Grič. Tako razvajanje duše in brbončic bo zagotovo ustvarilo čudovite spomine.

Ženska zabava
V času valentinovega so mesta polna gastronomskih ponudb, saj se veliko parov odloči ta dan preživeti v romantičnem vzdušju restavracij, vendar to ne pomeni, da tudi vi in vaša prijateljica ne moreta uživati v okusnem obroku. Oblecita svoji najljubši obleki, okitita se z najlepšim nakitom, nadišavita se in si natančno uredita pričeski, da bosta na prijetni večerji zablesteli v vsej svoji lepoti.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

03.07.2020

Trije razlogi, zakaj se na izlet odpraviti s kolesom

Sončne vikende marsikdo izkoristi za izlete v naravo in vse več ljudi se odloči za…
30.06.2020

Sonce - prijatelj ali sovražnik?

Sonce vse močneje greje in čeprav se ga neskončno veselimo, se ga moramo malenkost tudi…
28.06.2020

Smo v avtu varni?

Sončni žarki so že močni in zato se jim moramo v najbolj toplem delu dneva izogibati.…
24.06.2020

Najboljša obramba našega telesa je imunski sistem

Vanja Slobodnik Naše telo se vsak dan srečuje z okužbami, ki jih povzročajo virusi,…
22.06.2020

Podpultni vodni filtri za vsak dom

Vodni filter, podpultni Vodni filter, podpultni se namesti pod korito. Filtrirana voda se…