Zdravljenje v tujini je zdaj lahko dostopno vsem!

Skrb za zdravje in dobro počutje je temelj za kakovostno in vitalno življenje. Zdrav življenjski slog je pravo orodje, s katerim lahko svoje telo obvarujemo pred številnimi obolenji in poskrbimo, da se izognemo marsikateri bolezni.

Sicer vpliva na prihodnost nimamo vedno v svojih rokah, je pa res, da ravno ta nepredvidljivost daje čar življenju, saj nas lahko pogosto presenetijo lepe stvari. A če se pojavimo tiste manj prijetne situacije, na katere nismo ravno pripravljeni, pa je dobro poznati vse možnosti, ki nam pomagajo življenje ponovno spremeniti na bolje in zreti svetli prihodnosti naproti.

Če se soočimo z boleznijo, je pomoč bližnjih in okolice zelo pomembna. Ključna pa je tudi pametna izbira zavarovanja, ki vam bo pomagala, da boste lažje prestopili tudi še tako težko usodo, ki vam jo prinese diagnoza raka. S pravim zavarovanjem boste lahko izbrali najboljše zdravljenje zase in takoj začeli hoditi po poti, ki vas bo vodila v svetlejši jutri.

Merkur Zavarovalnica je pripravila poseben produkt za vse tiste, ki se želite že vnaprej oborožiti s pravim "orožjem" v primeru, če vam bo pot prekrižal rak. Gre za posebno zdravstveno zavarovanje Merkur Brez meja - zavarovanje za primer nastanka raka in presaditve kostnega mozga z zdravljenjem v priznanih evropskih ustanovah.

Komu je produkt Merkur Brez meja namenjen?

Gre za zavarovanje, ki vas bo pravilno oborožilo v boju proti hudi bolezni. Namenjeno je vsem, ki želijo celovito oskrbo v primeru zdravljenja rakavih obolenj in presaditve kostnega mozga. Poleg tega vam omogoča zdravljenje v tujini, kjer stroški pogosto presegajo povprečen družinski proračun.

V Merkur zavarovalnici pravijo: "Zavarovalna premija je ugodna. S tem smo želeli čim več ljudem omogočiti kvalitetno zdravljenje." Ključna prednost zavarovanja pa je, da drugo menje ni potrebno. S tem prihranite dragocen čas in pričnete z zdravljenjem takoj!

Več o zavarovanju: https://www.merkur-zav.si/zdravje

 

 

promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

21.07.2020

Vpliv naravne volne na zdravje

Izdelki iz naravne ovčje volne. Volnena posteljnina, volnena ležišča, volnena preja,…
17.07.2020

Brati ali ne brati?

To skorajda retorično vprašanje si zastavljamo ljudje vseh generacij. Otroci velikokrat…
15.07.2020

Žilna kirurgija

Odstranjevanje krčnih žil Spomladi in poleti sonce že tako močno sije, da ljudje kažemo…
06.07.2020

Ognjič. Cvet, ki nikoli ne gre iz mode

Ognjič ali meseček sodi v družino nebinovk (Asteraceae), njegovo znanstveno dvočlensko…
03.07.2020

Trije razlogi, zakaj se na izlet odpraviti s kolesom

Sončne vikende marsikdo izkoristi za izlete v naravo in vse več ljudi se odloči za…