Zdravljenje v tujini je zdaj lahko dostopno vsem!

Skrb za zdravje in dobro počutje je temelj za kakovostno in vitalno življenje. Zdrav življenjski slog je pravo orodje, s katerim lahko svoje telo obvarujemo pred številnimi obolenji in poskrbimo, da se izognemo marsikateri bolezni.

Sicer vpliva na prihodnost nimamo vedno v svojih rokah, je pa res, da ravno ta nepredvidljivost daje čar življenju, saj nas lahko pogosto presenetijo lepe stvari. A če se pojavimo tiste manj prijetne situacije, na katere nismo ravno pripravljeni, pa je dobro poznati vse možnosti, ki nam pomagajo življenje ponovno spremeniti na bolje in zreti svetli prihodnosti naproti.

Če se soočimo z boleznijo, je pomoč bližnjih in okolice zelo pomembna. Ključna pa je tudi pametna izbira zavarovanja, ki vam bo pomagala, da boste lažje prestopili tudi še tako težko usodo, ki vam jo prinese diagnoza raka. S pravim zavarovanjem boste lahko izbrali najboljše zdravljenje zase in takoj začeli hoditi po poti, ki vas bo vodila v svetlejši jutri.

Merkur Zavarovalnica je pripravila poseben produkt za vse tiste, ki se želite že vnaprej oborožiti s pravim "orožjem" v primeru, če vam bo pot prekrižal rak. Gre za posebno zdravstveno zavarovanje Merkur Brez meja - zavarovanje za primer nastanka raka in presaditve kostnega mozga z zdravljenjem v priznanih evropskih ustanovah.

Komu je produkt Merkur Brez meja namenjen?

Gre za zavarovanje, ki vas bo pravilno oborožilo v boju proti hudi bolezni. Namenjeno je vsem, ki želijo celovito oskrbo v primeru zdravljenja rakavih obolenj in presaditve kostnega mozga. Poleg tega vam omogoča zdravljenje v tujini, kjer stroški pogosto presegajo povprečen družinski proračun.

V Merkur zavarovalnici pravijo: "Zavarovalna premija je ugodna. S tem smo želeli čim več ljudem omogočiti kvalitetno zdravljenje." Ključna prednost zavarovanja pa je, da drugo menje ni potrebno. S tem prihranite dragocen čas in pričnete z zdravljenjem takoj!

Več o zavarovanju: https://www.merkur-zav.si/zdravje

 

 

promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…
13.10.2019

Paraziti - ne pustimo, da nas uničujejo

Mnogi se ne zavedajo, kako zelo pogoste so okužbe s paraziti. Nič čudnega, saj se…