Čari barvite jeseni

Jesen je že dodobra zakorakala med nas in korak za korakom začenjamo uživati v radostih, ki jih prinaša magičen jesenski čas. Privajamo se na razgiban vsak dan, korak pod seboj že drobi odpadlo jesensko listje, brbončicam paše topla in energetsko bolj polna hrana, koža zaradi vremenskega preobrata kliče po bolj bogati negi, telo zaprede od ugodja, ko ga polaskamo s slojem ali dvema mehkih pletenin. Z vas smo pripravili seznam nepogrešljivih izdelkov vsake jeseni in trenutkov, ki jih preprosto morate doživeti, še preden sneg pobeli strehe in ceste.

 

Začutite šelestenje listja pod svojim korakom

To je zagotovo najlepši občutek, ki nam ga pokloni jesen. Ko si boste vzeli brezskrbni čas zase, se podali na sprehod v bližnji gozd in tam dovolili, da misli odplavajo ob poslušanju šumenja listja, boste naredili nekaj najboljšega zase in svoje telo. To je vaš sveti čas in poskrbite, da vam bo neskončno udobno. Da bo korak zares pospremljen z udobjem, izberite kakovostne gležnjarje ali škornje ara, ki se prilagajajo obliki vašega stopala in razvajajo s svojo toplino in mehkobo.

Blagodejne jesenske osvežitve

Zdi se, da ob vstopu v jesen v zraku veje veter zanosa, motivacija je na višku in vsi okoli nas so veliko bolj dovzetni za novosti. Jesen je, morda še bolj kot novo leto, idealen čas, da se lotite novih projektov, naredite nek pregled svojega življenja in vanj vpeljete novosti, naredite konkretno čistko svoje garderobe in se odpravite po nakupih, ki bodo v vaš videz vnesli svežino, ali pa končno izboljšate kvaliteto svojega življenja in si vzamete več časa za vadbo, sproščanje, spanje in klepet z drago osebo, medtem ko počnete nujne opravke po hiši. Če menite, da ob sebi ves čas potrebujete nekoga ali nekaj, kar vas bo gnalo naprej, je idealna rešitev za vas pametna ura Huawei Watch GT2, ki vas bo kot zvesti osebni asistent opominjala na nujne opravke, beležila kakovost spanca in nivo stresa, omogočila klicanje prek povezave Bluetooth in vas nenazadnje spodbujala pri vadbah in beležila vaš napredek.

Izkoristite proste večere in razvajajte svojo kožo

Običajno je koža ob koncu poletja utrujena od sonca in hrepeni po dodatni vlagi. K izčrpanosti dodatno pripomorejo še vremenske spremembe, ki jih prinese jesenski čas, in natrpan urnik, ki ga pogosto spremljajo stres in pomanjkanje spanca. Glede na to, da dnevi postajajo vse krajši, daljše večere izkoristite in kožo vsaj dvakrat tedensko razvajajte z intenzivno hranilno in vlažilno masko IDUN Minerals, ki zahvaljujoč karitejevemu in kakavovemu maslu ter Provitaminom B5 in hialuronski kislini krepi kožno bariero, za seboj pa pušča nežno, gladko, navlaženo in zadovoljno kožo.

Kulinarično doživetje

Slane in sladke bučne jedi, kostanj na tisoč in en način, domača jabolka, pridelki iz domačega vrta ... Jesen je res sanjsko obdobje za gurmane, saj na naše mize prinaša aromatično hrano, polnega okusa. Vzemite si čas in svoje brbončice razvajajte z darovi narave. Med slednje se zagotovo uvršča tudi vrhunska vinska kapljica, ki zori v sodih Vinske kleti Zlati grič in prijetno zaokroži sleherni obrok. Zelenjavo in sadje iz vrta, ki jih jeseni na krožnikih serviramo v slastne jedi, bodo najboljše dopolnila bela vina, kot so Sauvignon, Konjičan Plus, Renski rizling in Traminec.

 

promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

02.06.2020

Zdravje si zasluži našo pozornost

Postavite svoje zdravje na prvo mesto z Zdravstvenim zavarovanjem Zdravje. S sklenitvijo…
27.05.2020

Odlična ideja za čudovit vikend izlet: obiščite slikovite griče blizu Slovenskih Konjic

Življenje se počasi vrača v svoje utečene tire, sezona vikend izletov pa je končno spet…
20.05.2020

Vse bolj pomembna samooskrba

Visoke grede so čedalje bolj priljubljene, a ne zgolj zaradi pridelka, ki zraste v njih,…
17.05.2020

Modre jagode. Resno?!

Prek internetnih strani je mogoče naročiti malodane vse mogoče, tudi semena modrih jagod.…
17.05.2020

Aktiven način premagovanja stisk

Naporni dnevi so za nami in nekaj ovir je zagotovo še pred nami. Takšno je pač življenje,…