Jutranji rituali za lepši dan

Čeprav so temperature trenutno precej pomladne, na trenutke celo poletne, pa smo v resnici v jesen že tako globoko zakorakali, da nam misli pogosto odnese nazaj v brezskrbni poletni čas. Počitnice z nekaj dnevnim podaljšanim spancem bi še kako laskale našemu počutju in videzu, saj so podočnjaki že kar zasidrali svoje mesto na naših obrazih, koža pa počasi izgublja na zdravem poletnem sijaju. Pa ne za dolgo! Morda je vse, kar potrebujete, kvaliteten jutranji ritual, ki bo prebudil vaše telo in čute na prijazen in blagodejen način. Saj veste, po jutru se dan pozna in nekaj pravih odločitev v prvih minutah dneva lahko usodno vpliva na ves vaš dan! Vzemite si, torej, nekaj minut za vadbo, vnos pravih sestavin v svoje telo in nanos kvalitetnih izdelkov na kožo.

5 minut, da ozavestimo svoj dih in um ter prebudimo telo 

Še preden primete v roke telefon in na njem pregledate zadnje objave svojih virtualnih prijateljev, še preden se zapodite med elektronska sporočila poslovnih partnerjev in še preden prižgete radijsko postajo, iz katere vas bodo seznanili s svežimi informacijami iz vsega sveta, je prav, da si vzamete pet minut za sprehod, lahek tek, kak poskok ali nekaj jogijskih vaj, ki bodo ozavestile vaš dih in um ter prebudile telo.

»Odklopljeni« v nov dan 

V prvi uri dneva se držite stran od tehnologije in dražljajev, ki bodo morda v vas prebudili negativne občutke, kot so strah, jeza, razdražljivost in manjvrednost. Ostanite fokusirani na dane trenutke in se ne obremenjujte z obveznostmi, ki vas čakajo v tekočem dnevu.

Nekaj požirkov za boljšo prebavo J

Je že res, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva in bi morali v njem uživati kot kralji, a za res dobro počutje tekom dneva je pomembno, da na tešče, pred vnosom hrane, zaužijemo kozarec tople vode z limono ali topel čaj. To je najpomembnejši korak na poti k dobri prebavi in prav dobra prebava vodi tudi k zdravemu, sijočemu videzu kože brez podočnjakov in zabuhlosti.

Jutranja nega kože 

Ker se koža ponoči regenerira, jo je zjutraj potrebno osvežiti. Uporabite čistilni gel ali peno IDUN Minerals in na ta način kožo pripravite na sprejem negovalnih izdelkov. Nego pričnite z bogatim vlažilnim serumom za občutljivo kožo IDUN Minerals, ki bo s hialuronsko in jabolčno kislino in vitaminom B3 prodrl v najgloblje plasti kože in kožo ves dan ščitil pred dnevnimi zunanjimi vplivi. Za bolj napeto kožo okoli oči uporabite vlažilno kremo za kožo okoli oči IDUN Minerals, ki bo zahvaljujoč glicerinu, vitaminu E in naravnim mineralom z aplikatorjem za enostavnejši nanos kožo prijetno pomasirala in pospešila cirkulacijo. Na ustnicah uporabite negovalni balzam na ustnice IDUN Minerals, na preostalo kožo nanesite dnevno vlažilno kremo IDUN Minerals za svoj tip kože, ki bo ohranjala ravnovesje vlage v koži. Pred nanosom ličil na obraz nanesite primer svilnate teksture z aktivnim ogljem IDUN Minerals, ki bo ustvaril popolno osnovo za večjo obstojnost ličil preko celega dne. Temu naj sledi nanos tekoče podlage. Svetujemo, da za vsakodnevne priložnosti uporabite obarvano dnevno kremo za obraz IDUN Minerals, ki velja za zdravo alternativo klasični tekoči podlagi, kožo pa preko celotnega dne še dodatno vlaži in neguje ter poenoti njen ten. Vsebuje canola in oljčno olje, karitejevo maslo, visoko prečiščene minerale, antioksidante, vitamina C in E ter glicerin. V kolikor so drobne nepravilnosti še vidne, jih prekrijte s korektorjem IDUN Minerals, ki ponuja enakomerno prekrivnost, hkrati pa za seboj ne pušča težkega občutka. Temu naj sledi nanos vaših najljubših ličil.

V resnici je za občutno boljše počutje preko celega dne potrebno res malo, mar ne?

 

promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

30.06.2020

Sonce - prijatelj ali sovražnik?

Sonce vse močneje greje in čeprav se ga neskončno veselimo, se ga moramo malenkost tudi…
28.06.2020

Smo v avtu varni?

Sončni žarki so že močni in zato se jim moramo v najbolj toplem delu dneva izogibati.…
24.06.2020

Najboljša obramba našega telesa je imunski sistem

Vanja Slobodnik Naše telo se vsak dan srečuje z okužbami, ki jih povzročajo virusi,…
22.06.2020

Podpultni vodni filtri za vsak dom

Vodni filter, podpultni Vodni filter, podpultni se namesti pod korito. Filtrirana voda se…
16.06.2020

Zakaj ravno morje?

Darjan Lapanje Če si priznamo ali ne, ima večina izmed nas ob besedah poletje, počitnice…