Bioterme Mala Nedelja

Sredi neokrnjene narave, ki je zanimiva in privlačna skozi vse leto, vas v svoj objem vabi turistični kompleks BIOTERME, ki leži v osrčju Prlekije, v občini Ljutomer.

Posebnost Bioterm je termo-mineralna voda. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice. Za sprostitev in rekreacijo sta gostom na voljo notranji Termalni park s skupno 600 m2 pokritih vodnih površin, ki so na voljo skozi vse leto, in dodatnih 1.400 m2 vodnih površin v poletnih mesecih. Temperatura vode v bazenih je med 29 in 34 °C. Uživate lahko v plavalnih in drugih večnamenskih bazenih, masažnih bazenih, bazenih za sproščanje, radostih hitre reke in otroškem bazenu ter se sprostite na terasah za sončenje in poleti na zelenih travnatih površinah in prijetni hladni senci dreves. Prav tako je nepogrešljiv del ponudbe svet savn, ki vabi obiskovalce še posebej v zimskih mesecih.

Hotel Bioterme****

Hotel Bioterme**** je prvi in trenutno še edini hotel v skrajnem delu vzhodne Slovenije, ki se ponaša z evropskim znakom za okolje EKO MARJETICA. Dodatni korak pri prizadevanjih za razvoj zelenega turizma je tudi znak SLOVENIA GREEN ACCOMODDATION, podeljen s strani Slovenske turistične organizacije. Odgovornost svojega imena dopolnjujemo s ponudbo lokalne hrane in posebej certificiranega bio kotička pri samopostrežnem zajtrku. Hotel ponuja 68 komfortnih sob. Vse so opremljene s pohištvom iz naravnega lesa in nudijo kvalitetno in udobno bivanje.

Glamping Sončna dolina Bioterme

Glamping Sončna dolina Bioterme leži na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja in se zaradi naravnih materialov elegantno zlije z okolico. Gostom ponuja popoln užitek zelene prostranosti gozdov, travnikov in vinske trte. Dodano vrednost naselju ponuja kombinacija obilja svežega zraka in sončnih žarkov, ki na idiličnem hribčku poskrbijo, da smo srečnejši in bolj sproščeni, kar je za naše zdravje ključnega pomena.

V glampingu vas čaka 22 ogrevanih vil, odprtih skozi celo leto, ter 11 glamping šotorov, odprtih v poletni sezoni. Tako vile kot šotori so različnih velikosti in lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb. Glamping vile gostom nudijo tudi pozimi prijeten in popoln užitek bivanja z več zasebnosti. Vse glamping vile so elegantno opremljene z notranjo opremo, ki omogoča kakovostno in udobno bivanje. Dodano vrednost zagotavlja možnost koriščenja lesenih kadi z geotermalno vodo, nameščenih na terasi nekaterih vil. Za ljubitelje savn je v okviru Glamping naselja na voljo wellness objekt z infrardečo in finsko savno, ki se lahko koristi v obliki Individualnega najema savne. V toplejših mesecih pa je gostom na voljo še biološki plavalni bazen.

Vile so idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje, avanturistični oddih s prijatelji ter razvajanje telesa in duha daleč vstran od mestnih središč, v objemu narave.

Postajališče za avtodome (PZA)

Ob hotelu se nahaja postajališče za avtodome s 50 parkirnimi površinami. Nudi varen dostop ne glede na letni čas. Vsa mesta so opremljena z električno energijo. Na razpolago je tudi oskrbovalno-sanitarni otok. Pitna voda in električna energija se plačuje glede na porabo. Postajališče ima dostop do brezžičnega Wi-fi omrežja in spremljanje TV programov iz kabelskega omrežja.
Ne glede na to kje in kaj si boste pri nas privoščili, še vedno najraje in s ponosom povemo: ˝Največji luksuz je narava sama˝.

KONTAKT:
Kontakt: Moravci v Slovenskih goricah 34 B, 9243 Mala Nedelja
Rezervacije: +386 2 565 2000 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Recepcija: +386 2 565 2002, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
www.bioterme.si

 

promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

29.04.2021

Več kot zgolj lep nasmeh

Kljub temu, da se radi pohvalimo, da za svoje zdravje dobro skrbimo, sta zdravje zob in…
27.04.2021

Vse bolj pomembna samooskrba

Visoke grede so čedalje bolj priljubljene, a ne zgolj zaradi pridelka, ki zraste v njih,…
22.04.2021

Mastikina smola pripomore k zdravemu prebavnemu sistemu

To je potrdila Evropska agencija za zdravo hrano (EFSA), ki običajno ne dovoli uporabe…
15.04.2021

Tekočina, ki prebavlja

V rubriki »Kako deluje?« se bomo tokrat dotaknili brezbarvne tekočine v naših ustih, ki…
14.04.2021

Preženite zimsko utrujenost

Ne zgodi se prav poredko, da ljudje predvsem v jesenskem in zimskem času iz…