Prazniki brez slabe vesti

V veselem decembru se številnim pregreham skoraj ni mogoče izogniti. Zabave do jutranjih ur, ki nam poleg dobre družbe postrežejo s prazničnimi jedmi in oblico alkohola, po praznikih pustijo svoj davek na našem počutju. V telesu se nakopičijo razni strupi, težke kovine, nastajajo prosti radikali, poruši se ravnotežje v črevesnem mikrobiomu, jetra so preobremenjena, kar posledično slabi tudi imunski sistem in naše zdravje.

Barbara Bajc, terapevtka

V pomoč bi bila učinkovita in naravna rešitev, ki bi pospešila izločanje toksinov in prispevala k nevtralizaciji nastale škode.
Nad pregrehe s kombinacijo klinoptilolita in eliksirjem z efektivnimi mikroorganizmi
Mineralni kompleks vulkanskega izvora, ki deluje močno razstrupljevalno in pomaga očistiti naše telo je zeolit-klinoptilolit. Raziskave potrjujejo, da klinoptilolit učinkovito odstranjuje škodljive snovi, ki jih v telo vnesemo s hrano in pijačo (težke kovine, mikotoksini, nitrozamini ...). Klinoptilolit ima sposobnost vezave škodljivih snovi in jih povsem varno izloči iz telesa.
Sočasno uživanje klinoptilolita in večstopenjsko fermentiranega napitka z efektivnimi mikroorganizmi ima izjemno sinergijsko delovanje, ki lahko nevtralizira večino prazničnih pregreh. Presnova hranil se izboljša, klinoptilolit med drugim absorbira tudi alkohol, razbremeni jetra in izboljša njihove parametre. Uživanje večstopenjsko fermentiranega eliksirja ponaseli črevesni mikrobiom s koristnimi, probiotičnimi, mikroorganizmi in ohranja zdravo ravnotežje. Skupaj v kombinaciji imata tudi izjemno antioksidativno delovanje, ki ščiti celice.
Slaba vest in počutje po praznovanju sta popolnoma nepotrebna, če sproti skrbimo in podpiramo svoje zdravje!
Promocijsko besedilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

21.03.2020

Kožni rak

Poznamo več vrst kožnega raka, ki se med seboj razlikujejo po izgledu, hitrosti rasti,…
16.03.2020

Dober spanec za boljše rezultate

V marcu, natančneje 16. v mesecu, obeležujemo svetovni dan spanja. Kako zelo je pomemben…
16.03.2020

Qapla – specializirana krema za suho kožo

Kot farmacevtki pozivava k redni uporabi razkužila in ustreznemu čiščenju rok. Razkužilo…
15.03.2020

Hormoni in hujšanje

Ženske danes v želji, da bi shujšale poskušamo različne diete, ki so bolj ali manj…
14.03.2020

Krepitev imunskega sistema

Nižje temperature ter posledično manj gibanja na svežem zraku, so eden izmed dejavnikov,…