DR. HOUSE Dezinfekcija. Nega. Čiščenje.

DR. HOUSE čistila so na tržišču prisotna že več let. V lanskem letu pa sta se profesionalnim čistilom za domačo in profesionalno uporabo na policah pridružila razkužilo in gel za razkuževanje. Izdelke polni in prodaja podjetje Plastik SI d.o.o., ki se poleg prodaje izdelkov DR. HOUSE ukvarja tudi s proizvodnjo in prodajo plastične embalaže.

Svetovoma dezinfekcije in čiščenja se je v letu 2021 pridružil še svet nege, ki ga podjetje združuje v tako imenovani DR. HOUSE Modri program, kateri pokriva širši nabor izdelkov: gel za razkuževanje, razkužilo, šampon za lase in telo, negovalno tekoče milo z glicerinom ter univerzalno čistilo.

Področje dezinfekcije pokrivata gel za razkuževanje in razkužilo, katera sta primerna za razkuževanje površin in rok. Izdelana sta na alkoholni bazi, zato zagotavljata zaščito pred virusi in bakterijami, vključno z virusom COVID 19. Do kože sta prijazna in je ne izsušujeta. V gel za razkuževanje je dodan glicerin, ki še dodatno preprečuje izsuševanje kože in jo neguje. Kljub temu po uporabi razkužila in gela priporočamo uporabo kreme za roke kozmetike Kancilja.

dr.house2

DR. HOUSE Gel za razkuževanje DR. HOUSE Razkužilo imata pridobljene teste učinkovitosti, kateri so skladni z evropskimi EN standardi. Ti predstavljajo najbolj zanesljivo merilo učinkovitosti, saj razkužila 'podvržejo' izjemno zahtevnim testom. V obdobjih povečanega tveganja za prenosljive bolezni je še posebej priporočljivo, da se odločamo za razkužila, ki so prestala testiranje po vsaj treh različnih EN standardih. Pozorni moramo biti predvsem na standard EN 1500 za Higiensko razkuževanje rok.

Področje nege znotraj DR.HOUSE Modrega programa pokrivata tekoče negovalno milo z glicerinom ter negovalni šampon za lase in telo. Tekoče negovalno milo je dermatološko testirano, ima koži prijazen pH in vsebuje glicerin, ki je pomemben dejavnik preprečevanja izsuševanja kože, hkrati pa preprečuje vstop virusom in bakterijam v telo. Namenjeno je tako splošni kot profesionalni uporabi. Negovalni šampon za lase in telo je dermatološko testiran ter primeren tako za splošno kot profesionalno uporabo. Ima nevtralen vonj, je brez parabenov in barvil, ki sta dandanes lahko velik povzročitelj alergij.

Tretje področje, ki ga zajema DR. HOUSE Modri program, je področje čiščenja. Da bo domače in delovno okolje vedno izgledalo brezhibno, smo dodali še univerzalno čistilo. Idealno je za čiščenje in razmaščevanje, primerno za čiščenje tal in vseh pralnih površin. Čistilo je pripravljeno za uporabo in ga po potrebi lahko tudi redčite. Priporočena je uporaba rokavic.

Več informacij o izdelkih DR. HOUSE izdelkih lahko dobite na spletni strani https://www.tehnochem.eu/ ali pa nam sledite na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

14.04.2021

Preženite zimsko utrujenost

Ne zgodi se prav poredko, da ljudje predvsem v jesenskem in zimskem času iz…
12.04.2021

Spletni pogovor o problematiki venske tromboze in pljučne embolije

Podatki Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) kažejo, da je bilo v Sloveniji v…
06.04.2021

Zdravo žilje ima pomembne koristi pri zdravljenju bolezni covid-19

INTERVJU: prof. dr. Aleš Blinc, predstojnik Kliničnega oddelka za žilne bolezni UKC…
05.04.2021

Okužba, ki nas lahko stane življenja

Ko nekdo omeni sprehod po gozdu in prostranih travnikih, zveni idilično. Drevesne…
04.04.2021

Skrb za zdrava jetra

Samo jetra lahko očistijo naš organizem in imamo samo ena! Zato je treba zanje poskrbeti,…