ZAŠČITITE SVOJO PROSTATO - WELLMAN PROSTACE

 

Veliko moških se sreča s težvami v povezavi s prostato po 40. letu. Moški praviloma te težave občutijo najprej na uriniranju. Ponoči je potrebno večkrat na stranišče, tanjši je curek urina in uriniranje se podaljšuje.
Težavo je lažje obvladati na samem začetku, pri čemer na je v veliko pomoč prehransko dopolnilo Wellman ® Prostace.

 

Wellman Prostace ® zagotavlja napredno, celovito kombinacijo bioaktivnih mikrohranil, ki pomagajo pri ohranjanju zdrave prostate in moškega zdravja.
Idealna kombinacija antioksidantov, vitaminov, mineralov in aminokislin pomaga tudi pri krepitivi imunskega sistem in regulaciji delovanja hormonov.

 

Patentiran kompleks Prosten z bitasterolom, izvlečkom bučnih semen in soje, žagasto palmo, alfo-lipojsko kislino in atioksidatom likopenom pomaga preprečevati povečanje prostate. Dodatek cinka ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja prostate in reproduktivnih organov, saj je količina cinka v prostati desetkrat večja kot v mehkih tkivih.

 

Wellman Prostace ® vsebuje vitamine C , D , B6 in B12 , ki so pomembni za imunski sistem.
Wellman Prostace ® vsebuje vitamine , B6 in tiamin ( vit. B1) , bakra in železa , ki prispevajo k normalnem sproščanju energije. Vitamin B6 , B12 in folne kisline so prispevajo k normalni tvorbi rdečih krvnih celi. Železo pa prispeva k normalni tvorbi hemoglobina, ki pomaga transport kisika po telesu, do organov, kot so prostata .
Inovativna formula, ki pomaga ohranjati zdravje prostate, hkrati pa je pomemben dejavnik preprečevanja oksidativnega stresa, ki stara celice.

Ko se začnejo težave s prostato, naj se moški čimprej odpravi na pregled, kjer zdravnik ugotovi ali gre samo za nekoliko povečano prostato ali je kaj nevarnejšega.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…