Hialuronska kislina – vitalna tekočina telesa

Kot preventiva ali kurativa

 

Hialuronska kislina je naravno prisotna v človeškem telesu in je skoncentrirana predvsem v vezivnih tkivih in sklepih kot mazilo. Vsebuje pa jo tudi koža, oči, lasje in nohti.
S staranjem telo proizvaja vedno manjšo količino hialuronske kisline, lahko njeno nadomeščanje predstavlja velik problem. HialurOn odlično uravnava to izgubo, zato ga priporočamo kot preventivo vsem po 40. letu starosti, še posebej aktivnim športnikom.

 

Zakaj izbrati HyalurOn?
• ker učinkovito ščiti hrustanec in spodbuja gibljivost sklepov,
• ker blaži vnetja in bolečine v sklepih,
• ker je v obliki tekočine, kar omogoča hitrejšo absorpcijo,
• ker je izjemno koncentriran: 6 mg/ml,
• ker ni živalskega izvora in je prilagojen za vegetarijance,
• ker je učinkovitejša od glukozamina in daje hitrejše rezultate.

 

Mnogi so že preizkusili njegovo učinkovitost:

Mateja M.
HyalurOn uživam že 6 mesecev zaradi poškodovanih kolen. Z rezultati sem zadovoljna. Ne samo, da so bolečine manjše, tudi koža se je navlažila tako,da ni več tako suha in luskinasta kot prej. Enako se pohvali tudi sodelavka, ki sem ji ga priporočila.
Janja Š.
HyalurOn bi zelo pohvalila. Res ga priporočam. Prej sem uporabljala določene izdelke za sklepe, vendar nisem opazila sprememb. Po letu jemanja HyalurOna uporabljam sedaj kolenčnike samo še za po hribu navzdol. Prej sem ga morala uporabljati stalno. Deluje tudi na hrustanec, to opažam pri smučanju.Težko me je prepričati za kakšen izdelek, ko pa ugotovim dobre lastnosti ostajam zvesta temu.

 

POVEČAJTE MIŠIČNO MASO IN PROIZVODNJO ENERGIJE
s klamatsko algo KlamathRWmax

Klamatska alga KlamathRWmax® (NutriMax, Klamath kapljice) ima v športni prehrani posebno mesto. Priporočamo jo za povečanje mišične mase, za večjo proizvodnjo energije in mišične moči, za boljšo presnovo maščob, sintezo proteinov, za hitrejše okrevanje po športni dejavnosti in podporo imunskega sistema.
Klamatska alga KlamathRWmax® je odličen adaptogen, tudi za pomoč športniku pri premagovanju učinkov psihofizičnega stresa, odličen kot antioksidant ter pri ohranjanju mladosti.
Vsebujejo celoten spekter vitaminov in mineralov v naravni obliki (niso izvleček), ki sodelujejo v različnih fazah presnove in jih celice potrebuje za vsakodnevno delovanje: med drugim prispevajo tudi k delovanju živčnega sistema, imajo vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov ter pri prenosu kisika v telesu. Minerali in oligoelementi, ki jih klamatska alga KlamathRWmax® (NutriMax, Klamath kapljice) tudi vsebuje, nadomeščajo delno tudi izgubo soli, ki nastane pri mišičnem delovanju. Zaradi močnega antioksidativnega delovanja lahko učinkovito pomaga pri razstrupljanju organizma in ga na ta način varujejo pred utrujenostjo in izčrpanostjo. Delovanje je tesno povezano z boljšimi športnimi dosežki ter preprečuje poškodbe mišic.

Klamatska alga KlamathRWmax® (NutriMax, KlaMax kapljice) je najboljši vir feniletilamina oz. »molekula ljubezni«, ki izboljšuje razpoloženje, je zelo dober stimulator pozornosti in koncentracije, povečuje dihalno kapaciteto in pri odraslih prispeva tudi k boljši spolnosti.

Po kakovosti presega vse druge alge, saj vsebuje veliko število biološko aktivnih snovi, ki imajo pozitiven učinek na človeški organizem, zato jo nekateri upravičeno imenujejo »superhrana«. Številne znanstvene raziskave (ki so na vpogled v VI-DA Studiu) so potrdile ugoden vpliv klamatske alge KlamathRWmax® na človeški organizem.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…