Naravno zdravljenje hrbtenice z Nevrološko refleksoterapijo stopal - Praxis Vertebralis

Ali veste, da lahko z globoko stimulacijo cone hrbtenice na notranji strani stopal dosežemo preko perifernega živčnega sistema in vegetativnega živčnega sistema mišice, skelet, sklepe, kosti, organe, hormonalni sistem in celo možgane?

Vpliv na fizična in duševna obolenja
Z delom na strukturnem ravnovesju hrbtenice, delujoč izključno na hrbtenični liniji na stopalih, je možno sprostiti hrbtenične živce ter tako vplivati na razloge za fizična, kemična in duševna obolenja. Nevrološko refleksoterapijo stopal po originalni metodi Praxis Vertebralis lahko prakticiramo kot samostojno terapijo, ali pa jo kombiniramo z osteopatijo, fizioterapijo, masažo telesa, akupunkturo, tradicionalno refleksoterapijo stopal in Obrazno refleksoterapijo Sorensensistem. Metodo je v svojem več kot 35-letnem delovanju razvila Lone Sorensen, priznana mednarodna refleksoterapevtka in avtorica metod Sorensensistem.

Izobraževanje o blagodejni metodi tudi v Sloveniji
Ker je metoda izjemno blagodejna in uporabna, potekajo izobraževanja Praxis Vertebralis – nevrološka refleksoterapija stopal, tudi v Sloveniji. Že v decembru bo seminar organizirala Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in licencirana učiteljica Sorensenmetod. Slovenski refleksoterapevtki se bo pridružil Robert Przybys, ki bo vodil izobraževanje. Strokovnjak je svoje znanje izpopolnjeval v sodelovanju z Lone Sorensen in je že vrsto let njen prvi asistent. Udeležence bo popeljal v teorijo in prakso naravnega zdravljenja hrbtenice. Pogledali si bodo, kako pritisk na določeno cono ali točko na stopalih zdravilno in blagodejno vpliva na motorični ter vegetativni živčni sistem.

Praxis Vertebralis v teoriji in praksi
Prvi modul izobraževanja Praxis Vertebralis – nevrološka refleksoterapija stopal bo potekal 5. in 6. decembra 2014 v Ljubljani. Udeleženci bodo prisluhnili informacijam o telesni drži, njenem opazovanju in vplivu na organske, fizične in čustvene funkcije. Spoznali bodo centralni živčni sistem in se z delom na stopalih poglobili v korekcijo težav zaradi slabe telesne drže. Refleksoterapevt jih bo vodil skozi zemljevid nevroloških con in točk na stopalih, ki ustreza hrbtenici in hrbteničnim živcem ter izpostavil manipulacijo Praxis vertebralis. Zanimiv bo tudi čustveni zemljevid na coni hrbtenice na stopalu, teoriji pa bodo sledile praktične vaje. Po uspešno opravljeni prvi stopnji lahko udeleženci pridobljeno znanje uporabijo pri zdravljenju svojih pacientov. Če pa želijo, lahko svoje izobraževanje nadaljujejo in poznavanje metode še dodatno poglobijo na Modulu 2, ki bo 6. in 7. decembra. Izobraževanje je namenjeno terapevtom, zdravstvenim delavcem in staršem otrok s težavami. Za obisk izobraževanja ne potrebujete specifičnega predznanja.

Prijave
Cena enega modula znaša 390 evrov, bralcem revije Bogastvo zdravja pa ponujamo 10 odstotni popust pri prijavi do 20. novembra 2014 z geslom PRAXIS VERTEBRALIS. Geslo zapišite ob prijavi, ki jo pošljete na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali pa pokličete na 041 764 964. Več informacij je na voljo na spletnem mestu: www.obraznarefleksoterapija.si in Facebook profilu Obrazna refleksoterapija - Nataša Kos Križmančič

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

18.10.2019

Visoka smrtnost zaradi raka želodca

Eden najbolj zahrbtnih predstavnikov rakov prebavil je rak želodca, ki je po smrtnosti na…
17.10.2019

Svetovni dan osteoporoze

Danes, 20. oktobra, obeležujemo svetovni dan osteoporoze – skeletne bolezni, s katero se…
16.10.2019

Nosečke na potovanju

Zagotovo se boste v 9 mesečni nosečnosti vsaj enkrat odpravili na kakšno potovanje. In le…
14.10.2019

KAJ JE ZOBNI VSADEK?

Zobni vsadek ali implantat je nadomestek zobne korenine, večinoma izdelan iz telesu…
14.10.2019

Nepredvideni stroški pri zdravniku

Nepredvideni stroški pri zdravnikuNe glede na naša leta, nas lahko doletita bolezen ali…